** شما میتوانید سوژه های خبری، گزارشات محلی، مقالات و دلنوشته های خود را از طریق فرم "تماس با ما" و یا ایمیل news@titre1.ir با ما در میان بگذارید.. طرح سوژه از شما، پیگیری از تیتر1 **       
اخبار برگزیده
کد خبر: ۱۷۴۴۳۹
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
از آن جا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخ زدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولک ها، آسیب کمتری به گوشت و پوست می‌رسد. سپس روی ماهی، آب سرد بریزید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید و به صورت ضربه‌ای آرام روی ماهی بزنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
logo
نظرسنجی
جدی ترین چالش استان البرز چیست؟
مدیران غیر بومی
بیکاری
دستفروشی
انتصابات فامیلی