** شما میتوانید سوژه های خبری، گزارشات محلی، مقالات و دلنوشته های خود را از طریق فرم "تماس با ما" و یا ایمیل news@titre1.ir با ما در میان بگذارید.. طرح سوژه از شما، پیگیری از تیتر1 **       
اخبار برگزیده
کد خبر: ۱۸۵۹۹۳
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰
پای مرغ، جگر، بال و کتف مرغ همواره از مشتقات محبوبی بوده‌اند که به عنوان چاشنی غذا استفاده می‎شوند، در این میان برخی پای مرغ را منبع غنی ویتامینD و مصرف آن را راهی به صرفه برای پیشگیری از پوکی استخوان می‌دانند،امامتخصصان امرمعتقد هستند این‌ها شایعه‌ای بیش نبوده و باورهای سنتی رایج در جامعه به این صحبت‌ها دامن می‌زند.
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
logo