** شما میتوانید سوژه های خبری، گزارشات محلی، مقالات و دلنوشته های خود را از طریق فرم "تماس با ما" و یا ایمیل news@titre1.ir با ما در میان بگذارید.. طرح سوژه از شما، پیگیری از تیتر1 **       
چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
اخبار برگزیده
کد خبر: ۱۸۹۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۱
مطالعات جدید نشان می دهد؛
محققان دریافتند ترکیبات شیمیایی موجود در مواد غذایی و نوشیدنی ها نظیر چای سبز، انگور و شکلات تلخ می توانند باهم پیوند خورده و مانع از عملکرد یک آنزیم خاص موسوم به پروتئاز در کروناویروس شوند.
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
logo