
گروه های حقوق بشری، رژیم صهیونیستی را به طفره رفتن از تعهدات خود در قبال میلیون ها نفر در سرزمین های اشغالی که ممکن است ماه ها در انتظار واکسیناسیون باشند متهم می کند.
در زمان نابرابری های ایجاد شده در واکسیناسیون، افراد کشورهای ثروتمندتر در اولویت هستند و زودتر واکسینه می شوند، نمونه بارز این تبعیض در رژیم اشغالگر و سرزمین های فلسطین وجود دارد.
این رژیم تعدادی از واکسن "فایزر / بیونتِک" را به کرانه باختری ارسال می کند، اما این واکسن ها تنها میان شهرک نشینان یهودی توزیع می شود و 2.7 میلیون فلسطینی که در اطراف آنها زندگی می کنند ممکن است هفته ها و ماه ها در انتظار دریافت این واکسن باشند.
"محمود کیلانی" مربی ورزشی 31 ساله از شهر نابلس فلسطین گفت: "من نمی دانم چطور، اما باید راهی برای در اولویت قرار دادن ما وجود داشته باشد. چه کسی به ما اهمیت می دهد؟ فکر نمی کنم کسی در این سؤال گیر کند."
"بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل به مردم خود گفته که رژیم صهیونیستی اولین جایی است که از همه گیری خارج می شود.
معصومه میرحسینی - تیتریک
انتهای پیام/