استان البرزفرهنگی

آغاز ثبت‌نام قطعی حج تمتع البرز

مدیرحج و زیارت البرز با اعلام زمان‌بندی ثبت‌نام قطعی حج تمتع سال ۱۴۰۵ گفت: واجدان شرایط باید در مهلت تعیین‌شده نسبت به انتخاب کاروان و تکمیل مدارک اقدام کنند.

به گزارش گروه فرهنگی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، عباس دمیرچی روز دوشنبه، گفت: ثبت‌نام قطعی این دوره، ویژه افرادی است که پیش‌ثبت‌نام خود را تکمیل و وجه اولیه را در سامانه My. haj.ir پرداخت کرده‌اند، همچنین شامل زائرانی می‌شود که در کاروان‌های حج تمتع سال ۱۳۹۹ ثبت‌نام داشته و تاکنون انصراف نداده‌اند.

مدیر حج و زیارت البرز افزود: این گروه‌های اولویت‌دار تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۲۲ آذرماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه یادشده، کاروان موردنظر خود را در استان محل سکونت انتخاب و فرآیند ثبت‌نام را نهایی کنند.

فرآیند غیرحضوری و ضرورت مراجعه ۴۸ ساعته

وی با تأکید بر اینکه تمام مراحل انتخاب و ثبت‌نام کاروان به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود، اظهار داشت: متقاضیان موظف‌اند پس از دریافت رسید ثبت‌نام، حداکثر ظرف ۴۸ ساعت با همراه داشتن مدارک لازم به دفتر مدیر کاروان مراجعه و پرونده خود را تکمیل کنند در غیر این صورت، ثبت‌نام باطل شده و ظرفیت به سایر متقاضیان اختصاص می‌یابد.

دمیرچی مدارک مورد نیاز برای ارائه به مدیر کاروان را شامل اصل قبض ودیعه‌گذاری اولیه (به‌جز ثبت‌نامی‌های سال ۱۳۹۹) و کارت ملی عنوان کرد و ادامه داد: گذرنامه زائر باید حداقل تا ۳۰ آبان ۱۴۰۵ اعتبار داشته باشد و آماده‌سازی یا تمدید آن باید بدون تأخیر انجام شود.

هزینه‌ها و نحوه پرداخت

وی با اشاره به اینکه هزینه نهایی سفر بر اساس گروه قیمتی هر کاروان تعیین شده است، تصریح کرد: زائران باید باقیمانده هزینه سفر را حداکثر ظرف یک هفته پس از انتخاب کاروان از طریق سامانه پرداخت کنند.

به گفته او، هزینه قربانی به‌صورت مجزا محاسبه و زمان و نحوه پرداخت آن توسط مدیران کاروان اطلاع‌رسانی می‌شود.

دمیرچی بیان کرد: اکنون یک هزار و ۴۰۰ متقاضی حج تمتع دراستان البرز پیش ثبت‌نام انجام داده که مقرر شده در قالب ۱۲ کاروان اعزام شوند که یکی از کاروان‌ها به زوج‌ها اختصاص داده شده است.

مدیرحج و زیارت البرز با بیان برخی نکات ضروری گفت: با تکمیل ظرفیت هر کاروان، امکان ثبت‌نام در آن متوقف می‌شود و جابه‌جایی زائر میان کاروان‌ها پس از قطعی شدن ثبت‌نام امکان‌پذیر نیست؛ بنابراین انتخاب دقیق کاروان ضروری است.

دمیرچی در پایان از زائران خواست برای دریافت اطلاعات تکمیلی و آخرین اطلاعیه‌ها به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حج و زیارت مراجعه کنند.

سال گذشته بیش از یک هزار و ۵۰۰ زائر از استان البرز به حج تمتع مشرف شدند.

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا