سیاسیگفتگو
موضوعات داغ

مدافعان امنیت نسخه فتنه را در هم پیچیدند

کارشناس مسائل سیاسی گفت: خون شهدای امنیت نقشه‌های شوم دشمن را به هم ریخت و نسخه فتنه آمریکائی - صهیونیستی را پیچید.

محمد احمدی‌نیا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱» گفت: انقلاب اسلامی از ۱۸ دی ماه تا امروز، فتنه دیگری را از جریان منافق و تروریست آمریکایی – صهیونیستی پشت سر گذاشت.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: دشمنان نظام با خشونت از هیچ ظلمی چشم‌پوشی نکرده و تمام تلاش خود را برای ناامن جلوه دادن ایران اسلامی کردند.

وی با اشاره به اینکه منافقان و فتنه‌گران در اتفاقات اخیر نیرو‌های امنیتی را با تصور اینکه امنیت به حداقل می‌رسد به فجیع‌ترین صورت ممکن به شهادت رساندند، اظهار داشت: ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ دی‌ماه با مشت‌های گره کرده به صحنه آمدند و با آری به جمهوری اسلامی، اقدامات فتنه‌گران را محکوم کردند.

احمدی‌نیا با تأکید بر اینکه دشمنان نظام بدانند با فتنه و آشوب فقط پایه‌های نظام قوی‌تر می‌شود، تصریح کرد: انقلاب تاکنون فتنه‌های مختلفی را با سربلندی پشت سرگذاشته و دشمنان هر بار تلاش می‌کنند «اتحاد مقدس» ملت ایران را برهم بزنند اما مردم بصیر ایران سربلند از فتنه‌ها بیرون می‌آیند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه خون شهدای امنیت پایمال نخواهد شد و ملت ایران با جان و دل پای انقلاب و نظام هستند، گفت: خون شهدای امنیت پایمال نخواهد شد و درخت تنومند انقلاب را قوی‌ و استوارتر می‌کند.

وی شهادت را هنر مردان بزرگ انقلاب دانست و با اشاره به اینکه دشمن با خون شهدای امنیت نمی‌تواند نقشه‌های شوم خود را در کشور پیاده کند، افزود: انقلاب اسلامی با خون شهدا در مقابل فتنه‌های زمان بیمه می‌شود.

احمدی‌نیا در خاتمه با اشاره به اینکه خون شهدای امنیت، وظیفه ملت ایران را در مقابل انقلاب سنگین‌تر می‌کند، اظهار داشت: باید قدردان خون شهدایی باشیم که خون خود را برای امنیت به عنوان سرمایه ارزشمند نظام تقدیم کردند، امنیت ایران همواره در دنیا زبانزد بوده و با فتنه دشمنان نظام برهم نخواهد ریخت.

الهه ملاحسینی – تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

امیر کریمی خانقاه

مدیر مسئول و صاحب امتیاز تیتر1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا