اجتماعیاستان البرز

ارائه خدمات رایگان پزشکی در مناطق محروم البرز

مسئول بسیج جامعه پزشکی البرز گفت: همزمان با هفته بسیج ۲۰ تیم درمانی در مناطق کم‌برخوردار به ارائه خدمات جهادی در حوزه سلامت خواهند پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر یک»، علی‌ اصغر میرخلیلی در تشریح برنامه‌های جامعه پزشکی در هفته بسیج گفت: گسترش خدمات سلامت‌محور و تقویت فعالیت‌های جهادی در مناطق کم برخوردار استان، مهم‌ترین دستور کار ما در هفته بسیج است.

مسئول بسیج جامعه پزشکی البرز با اشاره به اینکه برنامه‌های امسال با هدف ایجاد ارتباط عمیق‌تر میان معنویت، جهاد علمی و خدمت اجتماعی تدوین شده است، افزود: در راستای محور تربیتی و اجتماعی هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم عزاداری و محفل معرفت فاطمی در کانون‌های بسیج جامعه پزشکی برگزار می‌شود.

وی اظهار محور خدمت‌رسانی و جهادی را یکی از مهم‌ترین بخش‌های هفته بسیج دانست و با اشاره به اینکه ۴ آذر اردوی سلامت با اعزام گروه‌های پزشکی و پیراپزشکی به مناطق کم‌برخوردار برگزار می‌شود، اظهار داشت: طرح ویزیت رایگان بسیجیان و خانواده معظم شهدا و ایثارگران نیز در این روز اجرا خواهد شد.

میرخلیلی با اشاره به اینکه بیش از۲۰ تیم درمانی در مناطق کم برخوردار به ارائه خدمات جهادی در حوزه سلامت خواهند پرداخت، تصریح کرد: ۵ آذر نشست مشترک نیرو‌های بسیجی حوزه سلامت با شعار «اقتدار و اتحاد مقدس» برگزار و فیلم مجنون اکران خواهد شد.

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا