تکمیل صحن حضرت زهرا (س) توسط مردم البرز
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات البرز از بهرهبرداری صحن حضرت زهرا (س) و نیمضریح آن با همت خیرین، هنرمندان و مهندسان استان خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، احمد رحمانیفر روز چهارشنبه گفت: زیرساخت حرم مطهر علی (ع) با ۱۱۰ در ۱۱۰ مترمربع پیش از اجرای طرح توسعه پاسخگوی جمعیت عظیم زائران نبود.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز افزود: پس از سقوط رژیم بعث صدام و فراهم شدن امکان حضور آزادانه زائران ضرورت توسعه حرم بیش از پیش احساس شد.
وی اظهار داشت: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با هماهنگی تولیت حرم مطهر و حمایت مرجعیت شیعه، اقدامات خود را با تأمین زیرساختها آغاز کرد و طرح توسعه حرم علوی در دستور کار قرار گرفت.
رحمانیفر از شکلگیری یکی از بزرگترین مجموعههای زیارتی جهان اسلام در جوار حرم مطهر امام علی (ع) به دست خیرین، هنرمندان، مهندسان و مردم ایران خبر داد و تصریح کرد: طرح توسعه حرم علوی از اواخر سال ۱۳۸۹ با نگاه بلندمدت و آیندهنگر طراحی شد.
وی با اشاره به اینکه با احداث صحن و شبستان حضرت فاطمه زهرا (س) وسعت مجموعه حرم به بیش از ۲۲۰ هزار مترمربع رسید، گفت: این مجموعه عظیم با بخشهای زیارتی و غیرزیارتی توانایی پذیرش بیش از ۱۰۰ هزار زائر در هر ساعت را دارد و همین هفته به بهرهبرداری میرسد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز از تلاش اعراب و هندیها برای واگذاری پروژه صحن حضرت زهرا (س) به آنها خبر داد و افزود: متولیان حرم مطهر امام علی (ع) پس از بررسی اقدامات ستاد بازسازی عتبات ایران از جمله تأمین زیرساختها، نورپردازی، گلآرایی و بازسازی بخشهای زیارتی، احداث صحن را به کشور ما واگذار کردند.
وی اقدام مذکور را توفیقی بزرگ برای ملت ایران و هدیهای الهی دانست و اظهار داشت: پیگیری مستمر ستاد بازسازی عتبات، همراهی تولیت حرم و توجه آیتالله سیستانی مرجعیت شیعه، موجب تحقق این مسئله شد.
رحمانیفر با اشاره به اینکه نامگذاری این صحن محصول ارادت عمیق به ساحت اهلبیت (ع) و نگاه معنوی به جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) است، تصریح کرد: استان البرز در پروژه آبرسانی به حرم حضرت علی (ع) از کوفه تا حرم، نقش بسیار مؤثر و افتخارآفرینی ایفا کرده است.
انتهای خبر/



