سیاسی
موضوعات داغ

جامعه دانشگاهی فریب جنگ شناختی دشمن را نمی‌خورد

مدرس دانشگاه گفت: جامعه دانشجویی و نخبگانی کشور، شامل دانشجویان، اساتید و فعالان علمی، در طول سال‌های گذشته همواره در صف نخست دفاع از نظام و ارزش‌های انقلاب قرار داشته‌اند و هیچ‌گاه از مسیر خود منحرف نشده‌اند.

محمد جعفری، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱» با تأکید بر نقش تعیین‌کننده جامعه دانشگاهی در پشتیبانی از آرمان‌های انقلاب اسلامی گفت: جامعه دانشجویی و نخبگانی کشور، شامل دانشجویان، اساتید و فعالان علمی، در طول سال‌های گذشته همواره در صف نخست دفاع از نظام و ارزش‌های انقلاب قرار داشته‌اند و هیچ‌گاه از مسیر خود منحرف نشده‌اند.

مدرس دانشگاه با اشاره به تلاش‌های رسانه‌ای و عملیات روانی دشمن در قالب جنگ شناختی اظهار داشت: دشمنان با بهره‌گیری از ابزارهای رسانه‌ای و فضای مجازی در تلاش هستند تا تصویر غیرواقعی از جامعه دانشگاهی ارائه دهند و چنین القا کنند که بدنه نخبگانی از نظام فاصله گرفته است؛ در حالی که این تصویرسازی کاملاً خلاف واقعیت است و تنها تعداد بسیار محدودی ممکن است تحت تأثیر این فضا قرار گیرند.

وی افزود: بدنه اصلی جامعه دانشگاهی کشور از بصیرت و آگاهی بالایی برخوردار است و همواره توانسته خط خود را از جریان‌های فتنه‌گر و معاند جدا کند.

به گفته جعفری، دانشجویان و اساتید با درک صحیح از شرایط کشور و توطئه‌های دشمن، در بزنگاه‌های حساس با حضور آگاهانه خود از نظام و انقلاب حمایت کرده‌اند.

این مدرس دانشگاه یکی از جلوه‌های عینی این همراهی و بصیرت را حضور پرشور دانشجویان و اساتید در اردوهای راهیان نور دانست و گفت: امروز شاهد هستیم که جمع زیادی از دانشجویان و اعضای هیأت علمی در مناطق عملیاتی جنوب کشور حضور دارند و با بازدید از یادمان‌های دفاع مقدس، پیوند عمیق خود با ارزش‌های ایثار و شهادت را تجدید می‌کنند. این حضور گسترده نشان می‌دهد که نسل جوان دانشگاهی نه‌تنها از آرمان‌های انقلاب فاصله نگرفته، بلکه با انگیزه‌ای مضاعف در مسیر آن حرکت می‌کند.

وی تصریح کرد: دشمن همواره تلاش می‌کند با بزرگنمایی برخی موارد محدود، واقعیت جامعه نخبگانی کشور را مخدوش جلوه دهد؛ اما حقیقت این است که دانشجویان، اساتید و نخبگان علمی ایران اسلامی، هوشیار و بیدارند و با تحلیل درست شرایط، فریب این فضاسازی‌ها را نخواهند خورد.

این مدرس دانشگاه در پایان تأکید کرد: تداوم این آگاهی و حضور فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، تضمین‌کننده آینده‌ای روشن برای کشور خواهد بود و جامعه نخبگانی همچنان به‌عنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت و اقتدار ملی، در کنار مردم و نظام باقی خواهد ماند.

الهه ملاحسینی _ تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

امیر کریمی خانقاه

مدیر مسئول و صاحب امتیاز تیتر1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا