سیاسی
موضوعات داغ

حفظ وحدت سپر محکم در برابر تجاوزات خارجی

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به تجربیات تاریخی و شرایط کنونی، بر لزوم حفظ وحدت و ایستادگی در برابر دشمنان تأکید کرد و وضعیت اقتصادی و تهدیدات خارجی را مورد تحلیل قرار داد.

حسین امیدیان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، به تجاوزات اخیر دشمنان و تأثیر آن بر امنیت ملی و داخلی کشور اشاره کرد و گفت: دشمن تلاش کرد تا از طریق فریب و ایجاد تفرقه، برخی از جوانان کشور را به سوی اهداف خود سوق دهد.

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به شهادت تعدادی از نیروهای امنیتی، انتظامی، بسیج و مردم، افزود: حادثه اخیر نه‌تنها در بعد انسانی و اجتماعی دردناک بود بلکه به مساجد و مراکز مذهبی نیز حمله شد، جایی که مردم همواره در آن به عبادت پرداخته‌اند و این عمل قابل قبول نیست.

وی در رابطه با تهدیدات ترامپ و رژیم‌ صهیونیستی، اظهار داشت: دشمنان اسلام به‌ویژه صهیونیست‌ها از انقلاب اسلامی ایران به شدت ناراضی‌اند، زیرا انقلاب اسلامی با پیروی از قرآن و رهنمودهای امام (ره)، در برابر استکبار جهانی ایستادگی کرده و جایگاه جدیدی در جهان اسلام ایجاد کرده است.

امیدیان تصریح کرد: در روزهای اخیر، نقشه‌های دشمنان برای ایجاد اغتشاش و تجزیه‌طلبی در کشور شدت یافته و
۲ طرح اصلی برای فشار بر ایران در دستور کار قرار گرفته است. طرح اول بر ایجاد اغتشاشات در کشور متمرکز بوده و هدف آن سرگرم کردن نیروی نظامی و امنیتی ایران و سپس حملات به نقاط استراتژیک کشور بود.

وی با اشاره به اینکه طرح دوم به حمله نظامی مستقیم به ایران اشاره داشت که البته با تلاش نیروهای داخلی ایران، این تهدیدها دفع شد، گفت: طرح دشمنان در زمینه تجزیه کشور و فشار بر منابع اقتصادی ایران برای تضعیف جمهوری اسلامی ادامه دارد.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان طرح دشمنان در زمینه تجزیه کشور و فشار بر منابع اقتصادی ایران، افزود: با توجه به منابع فراوان ایران در منطقه و جایگاه استراتژیک آن در خاورمیانه، دشمنان قصد دارند این کشور را به پنج بخش تقسیم کنند.

وی همچنین به تحریم‌های اقتصادی و مشکلات داخلی اشاره کرد و افزود: این تحریم‌ها به‌ویژه در زمینه‌های اقتصادی و نفتی فشار زیادی به کشور وارد کرده است، اما با همت جوانان و تلاش‌های نیروهای داخلی، این مشکلات قابل حل است.

امیدیان اظهار کرد: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های کشور، تلاش دشمنان برای ایجاد ترس و اضطراب در میان مردم از طریق شایعات و اخبار نادرست است، مردم باید هوشیار باشند و همواره در کنار نظام و در برابر دشمنان ایستادگی کنند.

کارشناس مسائل سیاسی  همچنین به اهمیت حضور مردم در مساجد و تقویت بنیه دینی کشور اشاره کرد و گفت: دشمنان از مساجد و قرآن می‌ترسند، بنابراین باید بیشتر از هر زمان دیگری در این مسیر تلاش کنیم تا اهداف انقلاب اسلامی را به پیش ببریم.

زهرا جلیل‌زاده _ تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

امیر کریمی خانقاه

مدیر مسئول و صاحب امتیاز تیتر1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا