دستگیری عاملان تعرض به کلانتری ۴۳ کیانمهر کرج
مرکز اطلاعرسانی پلیس البرز از شناسایی و دستگیری ۵ نفر از عوامل اصلی تعرض به کلانتری ۴۳ کیانمهر کرج خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، به دنبال رصدهای اطلاعاتی دقیق و بهرهگیری از اقدامات فنی، ماموران انتظامی شهرستان چهارباغ موفق به شناسایی و دستگیری ۵ نفر از عوامل اصلی تعرض به کلانتری ۴۳ کیانمهر کرج و به آتش کشیدن خودروهای انتظامی در محله مهدی آباد شدند.
از این افراد تعدادی کوکتل مولوتوف کشف و در بررسیهای تکمیلی مشخص شد آنها با تهیه فیلم از اقدامات خود قصد ارسال آنها به شبکههای معاند را داشتند که دستگیر شدند.
پس از تکمیل تحقیقات، متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و با صدور قرار سنگین روانه زندان شدند.
در این گزارش تأکید شده که شهروندان و هموطنان همچنان نسبت به معرفی افراد مشکوک پیرامون خود از طریق شماره تلفنهای (۱۱۰-۱۱۳-۱۱۴-۱۱۶) به مراجع امنیتی غافل نشوند تا به لطف الهی ریشه تروریستهای داخلی و عوامل دست نشانده دشمن خشکانده شود.
انتهای خبر/



