اجتماعیاستان البرز

دستگیری عامل ۳۱ فقره سرقت از باغات ساوجبلاغ

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از دستگیری سارق اماکن خصوصی و باغات با اعتراف به ۳۱ فقره سرقت خبر داد. ‌

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر یک»، سید‌امین موسوی گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی در سطح ساوجبلاغ، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ افزود: ماموران با انجام چندین شبانه روز اقدامات پلیسی و میدانی، در نهایت موفق به شناسایی یک سارق شدند.

این مسئول انتظامی تصریح کرد: با هماهنگی مقام قضایی سارق مورد نظر در یک عملیات غافلگیرانه در یکی از شهرستان‌های همجوار دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

وی اظهار داشت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی ابتدا منکر هرگونه سرقت بود اما در مواجه با مدارک و مستندات موجود و در بازجوئی‌های ماموران به ۳۱ فقره سرقت از باغات و اماکن خصوصی خالی از سکنه در سطح شهرستان ساوجبلاغ به علت داشتن اعتیاد به مواد مخدر اعتراف کرد و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ در پایان به شهروندان توصیه کرد: به منظور پیشگیری از سرقت، در مقابل پنجره‌ها، نورگیر و روی دیوار‌های کوتاه، حفاظ مقاوم و مطمئن نصب کنند.

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

امیر کریمی خانقاه

مدیر مسئول و صاحب امتیاز تیتر1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا