استان البرز

نجوای برف در کوه‌های طالقان

شهرستان طالقان در روزهای اخیر شاهد بارش برف زمستانی بود و بخش‌های وسیعی از این منطقه کوهستانی سفیدپوش شد.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گروه چندرسانه شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»؛ روستاهای بالا طالقان از دهدر، گراب، گته ده و اسکان تا ناریان بیشترین بارش را داشتند و زمین، بام خانه‌ها و مسیرهای ارتباطی به طور کامل سفیدپوش شد. همچنین در پایین طالقان، روستای امیرنان شاهد بارش قابل توجهی بود که مناظر زمستانی زیبایی ایجاد کرد.

ارتفاع برف در برخی نقاط به بیش از ۵ سانتی‌متر رسید و موجب تقویت ذخایر آب زیرزمینی و تغذیه چشمه‌ها شد. این بارش‌ها شرایط مناسب برای کشاورزی و تأمین منابع آبی روستاها را فراهم کرده و طبیعت کوهستانی طالقان را با جلوه‌ای تازه و نشاط‌آور مواجه ساخته است.

در همین روزها، محور جدید طالقان – هشتگرد در برخی ساعات با کولاک و لغزندگی مواجه شد، اما نیروهای راهداری استان البرز با حضور مستمر و اقدام به برف‌روبی و ایمن‌سازی مسیرها، تردد امن وسایل نقلیه را تضمین کردند. تصاویر رسمی نشان می‌دهد که تلاش بی‌وقفه راهداران، امنیت و دسترسی مطمئن به مسیرهای اصلی شهرستان را فراهم کرده است.

بارش برف اخیر، علاوه‌بر ایجاد مناظر زمستانی، نمادی از آمادگی مدیریت محلی و توان اجرایی مسئولان در شرایط زمستانی است. زمین‌های کشاورزی که در انتظار بارش‌های فصلی بودند، اکنون با رطوبت تازه آماده بهره‌برداری شده و نوید روزهای پرآب و پربرکت برای روستاها را می‌دهند.

به طور کلی، بارش اخیر در طالقان نشان‌دهنده شروع زمستانی سرشار از نشاط و امید برای مردم و طبیعت منطقه است. همه روستاها سفیدپوش شده‌اند و مناطق کوهستانی جلوه‌ای زمستانی و امیدبخش پیدا کرده‌اند. این رویداد یادآور این است که حتی در روزهای سرد و زمستانی، زندگی، نشاط و امید در دل کوهستان‌ها جاری است و طبیعت، پیام‌آور زیبایی، طراوت و فرصت‌های تازه برای مردم منطقه است.

در ادامه فیلم بارش امید در طالقان را مشاهده می‌کنید.

هانیه ربیعی _ تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا