استان البرزفرهنگی
موضوعات داغ

هنرمند البرزی فاتح نشان ملی «چرخ صنعت»

سالار چرمی عکاس و هنرمند استان البرز در نخستین دوره جشنواره ملی «چرخ صنعت» مقام نخست بخش عکس را از آنِ خود کرد.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گروه فرهنگی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، نخستین دوره جشنواره فیلم و عکس «چرخ صنعت» دی ماه با حضور جمعی از هنرمندان، فعالان صنعتی و فرهنگی کشور، در سالن همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی تهران برگزار شد.

در این جشنواره، سالار چرمی با ارائه اثری شاخص در حوزه عکاسی، رتبه نخست بخش عکس را کسب کرد و تندیس جشنواره را از دستان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد.

جشنواره «چرخ صنعت» با هدف ایجاد پیوند میان هنر و صنعت و با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد و میزبان هنرمندان متعددی از سراسر کشور بود که آثار خود را در قالب‌های مختلف هنری ارائه کردند.

همچنین سالار چرمی در جشنواره «جوانان موفق عرصه فرهنگ و هنر استان البرز» که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد، در حوزه هنر‌های تجسمی به‌عنوان یکی از جوانان موفق استان برگزیده شد.

در این مراسم که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز و معاون هنری، سینمایی و سمعی‌ـ‌بصری برگزار شد، از این هنرمند جوان و دیگر برگزیدگان تقدیر به عمل آمد.

جوانان به‌عنوان سرمایه‌های اصلی و موتور محرک جامعه در مسیر رشد، پیشرفت و تعالی شناخته می‌شوند و استان البرز با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده انسانی و استعداد‌های درخشان در حوزه‌های فرهنگ، هنر و رسانه، همواره جایگاهی پیشرو و اثرگذار داشته است.

این‌گونه رویداد‌ها با هدف ارج نهادن به خلاقیت‌ها و تلاش‌های جوانان، نقش مهمی در شناسایی، معرفی و حمایت از ظرفیت‌های ممتاز فرهنگی و هنری استان ایفا می‌کند و زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های جوان خواهد بود.

الهه ملاحسینی – تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

امیر کریمی خانقاه

مدیر مسئول و صاحب امتیاز تیتر1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا