استان البرزسیاسی

سفر معاونان دستگاه قضا به شهرستان‌های البرز

همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به استان البرز، معاونان حجت الاسلام اژه ای در شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و با مردم و مسئولین دیدار داشتند.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، حجت‌الاسلام صادق رحیمی امروز چهارشنبه در سفر به ساوجبلاغ ضمن دیدار با مسئولان قضایی و کارکنان دادگستری، روند خدمت‌رسانی و مسائل حوزه قضایی این شهرستان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

در این نشست، رئیس دادگستری ساوجبلاغ با اشاره به گستردگی جغرافیایی حوزه قضایی و افزایش جمعیت، به تشریح مهم‌ترین چالش‌ها و ظرفیت‌های منطقه پرداخت.

محمد امین عبدی با اشاره به روند توسعه شهر مهستان افزود: بر اساس چشم‌انداز پیش‌بینی‌شده، جمعیت این شهر به ۵۰۰ هزار نفر خواهد رسید و ضروری است امکانات، زیرساخت‌ها و خدمات قضایی متناسب با این رشد روزافزون تقویت و به‌روز شود.

وی تغییر کاربری اراضی کشاورزی را از مهم‌ترین معضلات شهرستان عنوان کرد و اظهار داشت: صیانت از اراضی ملی و کشاورزی نیازمند برخورد قانونی قاطع با متخلفان و هماهنگی جدی میان دستگاه‌های اجرایی است.

عبدی از تلاش قضات و کارکنان دستگاه قضایی برای کاهش اطاله دادرسی و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها خبر داد و تصریح کرد: افزایش رضایتمندی مردم و تحقق عدالت، اولویت اصلی مجموعه قضایی شهرستان ساوجبلاغ است.

دیدار قضات دادگستری نظرآباد با معاونت حقوقی رئیس قوه قضائیه و طرح مسائل و مشکلات شهرستان

بازدید ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور از واحدهای تولیدی و اقتصادی پیام کرج

اهدا سند رودخانه‌های ساوجبلاغ بعداز چهل سال

دیدار قضات دادگستری اشتهارد با بابایی ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و طرح مسائل و مشکلات موجود درشهرستان

ادامه دارد…

گلاویژ اصحابی – تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

امیر کریمی خانقاه

مدیر مسئول و صاحب امتیاز تیتر1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا