سیاسی
موضوعات داغ

مقاومت ملی ایران؛ شکست دشمن با اتحاد بی‌نظیر

کارشناس مسائل سیاسی به اهمیت مقاومت ملی در برابر جنگ‌های تحمیلی اخیر اشاره کرد و گفت: مردم ایران با هوشیاری و رشادت‌های خود در «صحنه جهاد داخل» توانستند محاسبات دشمن را شکست دهند و اتحاد ملی را به بزرگترین سلاح در برابر تهدیدات تبدیل کنند.

علی لطیفی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی«تیتر۱»؛ در خصوص مقاومت مردم ایران گفت: در جنگ‌های اخیر، نقش مردم ایران در برابر تهدیدات دشمنان غیرقابل انکار است. در «صحنه جهاد داخل»، این مردم بودند که با اراده‌ای راسخ در خیابان‌ها و جبهه‌ها ایستادگی کردند. دشمن به خوبی متوجه شد که ایران تنها یک دولت یا ارتش ندارد؛ بلکه یک ملت متحد و هوشیار دارد که هرگونه تهدیدی را دفع خواهد کرد.

کارشناس مسائل سیاسی همچنین بر اهمیت «وحدت ملی» به‌عنوان یک عامل استراتژیک تأکید کرد و افزود: در شرایط کنونی، وحدت ملی یک ضرورت حیاتی است. دشمنان همواره سعی در ایجاد تفرقه دارند، اما مردم ایران با حضور گسترده و همبستگی در کنار هم، توانستند در برابر این تهدیدات مقاومت کنند. حضور اقشار مختلف از سلایق و عقاید متفاوت در کنار هم، نمونه‌ای از قدرت و پختگی ملت ایران است.

این استاد دانشگاه همچنین به موضوع اقتصاد مقاومتی و شعار سال پرداخت و گفت: در جنگ اقتصادی که دشمنان با هدف تضعیف بنیان‌های اقتصادی کشور وارد آن شده‌اند، تأمین معیشت، تولید ثروت و ارتقاء زیرساخت‌ها از ضرورت‌های اصلی است. مردم باید از مسئولین مطالبات جدی در این حوزه داشته باشند تا نقاط ضعف موجود برطرف و کشور در برابر جنگ اقتصادی مصون بماند.

وی همچنین به نقش رسانه‌ها در مقابله با عملیات روانی دشمن اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها باید از پرداختن به نقاط ضعف خودداری کنند. دشمنان همواره در تلاشند تا از مشکلات موجود سوءاستفاده کنند، بنابراین ما باید بر نقاط قوت تأکید کنیم و فضای عمومی را به سمت تقویت روحیه و امید هدایت نماییم.

در ادامه این کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: فرهنگ دید و بازدیدهای عید و عیادت از خانواده‌های شهدا باید تقویت شود این کارها موجب تقویت پیوندهای اجتماعی و همبستگی ملی می‌شود. باید در سطح محله‌ها این فرهنگ را گسترش داد و از نزدیک با خانواده‌های شهدا ارتباط برقرار کرد.

وی در پایان با اشاره به مشی مردمی رهبر انقلاب اسلامی گفت: ساده زیستی رهبر معظم انقلاب که متاثر سیره پدر بزرگوارشان، امام شهیدمان می باشد بیانگر مشی مردمی ایشان بوده که انتظار می رود مسولان نیز با تکیه بر این ویژگی با مردم رفتار کنند.

مقاومت ملت ایران در برابر جنگ‌های تحمیلی، وحدت ملی به‌عنوان یک عامل کلیدی و ضرورت توجه به اقتصاد مقاومتی، همه عواملی هستند که باید در اولویت سیاست‌های کشور قرار گیرد. در این مسیر، رسانه‌ها و مسئولین باید هم‌راستا با این اهداف، مردم را در برابر تهدیدات مختلف دشمنان هدایت کنند.

محمدعلی مفتاحی _ تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا