رفع ناترازی برق در چند هفته آینده

به گزارش گروه اقتصادی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، عباس علی‌آبادی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با فعالان حوزه صنعت اظهار کرد: چندین جلسه برگزار شده و همراهی‌های بسیار خوبی نیز با آنها صورت گرفته است. این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و باید تلاش کنیم همه کمک کنیم تا چرخ صنعت بچرخد و اقتصاد کشور رونق بگیرد.

وزیر نیرو افزود: ما نیز نهایت تلاش خود را به کار گرفته‌ایم و با توجه به شرایطی که پیش آمده، ان‌شاءالله طی چند هفته آینده این مسئله به طور کلی برطرف خواهد شد و موضوع ناترازی نیز با تدابیر و برنامه‌ریزی‌های گسترده انجام‌شده، رفع می‌شود.

وی اظهار داشت: در همین راستا، شب گذشته یک واحد ۱۶۰ مگاواتی بخار سیکل ترکیبی را سنکرون کردیم. همچنین برای نخستین بار، اولین نیروگاه زمین‌گرمایی کشور وارد مدار شد و الحمدلله اکنون در مدار بهره‌برداری قرار دارد.

علی‌آبادی با بیان اینکه خبر‌های بسیار خوبی در این زمینه وجود دارد، تصریح کرد: به‌زودی، ان‌شاءالله این خبر‌ها را با مردم در میان خواهم گذاشت.

انتهای خبر/

سر تیتر های خبر

اتماع شبانه در استان البرز

بانوی البرزی مدال اور در ناگویا

خودرو‌های دودزا از تردد بازمی‌مانند

«شبی در کمپِ موریا»؛ روایت رنج پناهجویان

نقش بازیکن پرسپولیس در امتیازگیری کلیدی است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *