آتشسوزی در کارگاه پالتسازی محمدشهر مهار شد
مسئول سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری محمدشهر کرج اعلام کرد: آتشسوزی در یک کارگاه تولید جعبه چوبی و پالتسازی در منطقه ولدآباد این شهر با تلاش آتشنشانان مهار شد.

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، شهرام زارعی روز دوشنبه اظهار کرد: این حادثه حدود ساعت ۱۴:۲۰ به سازمان آتشنشانی محمدشهر گزارش شد که بلافاصله نیروهای امدادی به محل اعزام شدند.
مسئول سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری محمدشهر کرج بیان کرد: این کارگاه در زمینی به مساحت حدود یک هکتار و به صورت روباز فعالیت داشت که بر اثر آتشسوزی، بیش از ۸۰ درصد آن دچار خسارت شد.
زارعی ادامه داد: در جریان عملیات مهار حریق، سه نفر از آتشنشانان به صورت سطحی آسیب دیدند که توسط امدادگران اورژانس در محل مداوا شدند.
مسئول سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری محمدشهر کرج گفت: علت وقوع آتشسوزی و میزان دقیق خسارت وارده در دست بررسی است.
وی افزود: با تلاش آتشنشانان از سرایت آتش به مکانهای اطراف جلوگیری به عمل آمد؛ مهار این آتشسوزی حدود ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه زمان برد.
انتهای خبر/



