استان البرزاقتصادی

شرکت‌های تعاونی البرز مشمول معافیت مالیاتی شدند

مدیرکل اقتصاد و دارایی البرز از اعمال معافیت‌های مالیاتی برای حمایت از شرکت‌های تعاونی تولیدی در این استان خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، به نقل از اقتصاد و دارایی البرز، فرزین بهنامی‌فر با تأکید بر لزوم افزایش ارتباط بخش تعاون با سایر نهادهای مالی، گفت: شرکت‌های تعاونی تولیدی با رعایت مقررات قانونی از تخفیف نرخ ۲۵ درصد و سایر شرکت‌های تعاونی از نرخ صفر ماده ۱۳۳ قانون مالیات‌های مستقیم نیز برخی از شرکت‌های تعاونی از جمله تعاونی‌های روستایی و عشایری را از پرداخت بر درآمد معاف کرده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز با اشاره به تأسیس تعدادی نیروگاه خورشیدی توسط بخش تعاون در استان البرز بر ضرورت تهیه عملکرد سود نیروگاه‌های خورشیدی در سطح استان البرز توسط این بخش، تأکید کرد و خواستار مساعدت گمرک با بخش تعاون استان البرز در راستای تسریع بخشی در ترخیص پنل‌های خورشیدی شد.

وی استفاده از ظرفیت دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد در احیاء اتصال تعاونی‌های مصرف استان البرز با تعاونی‌های مرزنشین با هدف کمک به احیای تعاونی‌های مصرف را ضروری دانست.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز با اشاره به نقش مهم بخش تعاون در اقتصاد به لزوم افزایش ارتباط بخش تعاون با سایر نهادهای مالی، بیمه، بازار سرمایه و صندوق‌های تضمین تأکید کرد.

بهنامی‌فر گفت: پایداری شغلی، تقویت اقتصاد محلی و توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی را از جمله مزایای مهم بخش تعاون در اقتصاد است.

وی افزود: تعاونی‌ها در سطح جهان نقش قابل توجهی در ایجاد اشتغال دارند و با مدل اقتصادی مبتنی بر همکاری و مالکیت جمعی، فرصت‌های شغلی پایدار و کیفی را فراهم می‌کنند، بنابراین این نوع کسب‌ و‌ کارها به دلیل ساختار خاص و رویکرد حمایتی خود می‌توانند به کاهش بیکاری و توسعه اقتصادی کمک کنند.

بهنامی‌فر یادآورشد: تعاونی‌ها به دلیل ساختار مالکیت و هدفگذاری براساس رفاه اعضاء، در مقایسه با سایر بخش‌ها به صورت متفاوتی اداره می‌شوند و به جای تمرکز بر سودآوری صرف، بر ایجاد ارزش برای اعضا و جامعه تمرکز دارند و بیشتر در حوزه‌های کشاورزی، توسعه جامعه و حمایت از مشاغل کوچک و متوسط فعال هستند.

وی به موضوع ارتباط بخش تعاون با سایر نهادهای مالی، بیمه، بازار سرمایه و صندوق‌های تضمین اشاره کرد و ضمن تأکید بر لزوم آموزش روش‌های جدید تامین مالی افزود: در این حوزه نیز فرصت‌های زیادی برای تعاونی‌ها وجود دارد و بخش تعاون باید هم در این عرصه حضور و نقش پررنگ‌تری داشته باشد و هم سهم خود را از فرصت‌ها و مزیت‌های بازارها و نهادهای مالی از جمله در روش‌های نوین تامین مالی افزایش دهد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز به راهکارهای تقویت بخش تعاون در سطح استان و کشور از جمله ضرورت توجه به آموزش و ترویج فرهنگ تعاون و اصول آن، افزایش سطح آگاهی عمومی از تعاونی‌ها و مزایای آن، فراهم کردن زمینه استفاده از ظرفیت‌های بخش مذکور در حوزه‌های بانکداری، کشاورزی، خدمات بهداشتی، مسکن، انرژی و فناوری اشاره کردند.

بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ تعاونی در البرز ظرفیت ارزشمندی برای توسعه اشتغال پایدار، کمک به معیشت خانوارها، تقویت همبستگی اجتماعی و افزایش تاب‌آوری اقتصادی هستند که باید با برنامه‌ریزی هدفمند، نقش‌آفرینی مؤثرتری در این بخش‌ها داشته باشند.

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا