جشنواره ایده‌های برتر نقطه عطفی برای نوآوری جوانان

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، محمد نبیونی درباره اهمیت جشنواره ایده‌های برتر در هدایت ایده‌های خلاق برای تولید ثروت و ایجاد اشتغال، گفت: بخش ایده، نقطه شروع فرآیند نوآوری و فناوری است، زمانی که ایده‌های نوآورانه ارائه می‌شوند باید در مسیر درست قرار گیرند و حمایت‌های لازم از آن‌ها صورت گیرد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان البرز با اشاره به اینکه مسیر ایده‌ها از ارائه تا تکمیل و عملیاتی شدن، با استفاده از ظرفیت‌های مختلف در استان فراهم است، افزود: دانشگاه‌ها، فضاهای علم و فناوری، سراهای نوآوری، کارخانه‌های نوآوری و پارک‌های تخصصی از جمله این ظرفیت‌ها هستند.

نبیونی اظهار داشت: حضور صندوق‌های پژوهش و فناوری، سرمایه‌گذاران خطرپذیر، صندوق‌های نوآوری و شکوفایی و نمایندگان آن‌ها هم در این مسیر، حمایت از ایده‌ها را تضمین می‌کند.

وی با اشاره به اینکه جشنواره ایده‌های برتر نقطه آغاز شکل‌گیری اکوسیستم نوآوری در البرز است، تصریح کرد: بانک اطلاعاتی جامعی از ایده‌ها در اختیار سراهای نوآوری، مراکز رشد، کارخانه‌های نوآوری و پارک‌های علم و فناوری قرار می‌گیرد.

نبیونی درباره مشارکت دانش‌آموزان و جوانان، گفت: جشنواره زمینه‌ ورود نسل جوان به فرآیند نوآوری را فراهم می‌کند و  دانش‌آموزان و نوجوانان نخبه با حقوق مالکیت معنوی، ثبت اختراع، ثبت شرکت و فرآیندهای اجرایی آشنا می‌شوند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان البرز به تمرکززدایی از مرکز استان اشاره کرد و گفت: اکوسیستم نوآوری نباید محدود به کرج باشد، بلکه شهرستان‌های دیگر اعم از ساوجبلاغ، فردیس، اشتهارد و طالقان را هم در چارچوب خود قرار دهد.

نبیونی با اشاره به اینکه پیشنهاد شکل‌گیری سراهای نوآوری محلی و منطقه‌ای داده شده است، افزود: امیدواریم با حمایت شهرداری‌ها، امکان شکل‌گیری سراهای نوآوری در تمام شهرهای البرز فراهم شود.

وی درباره تعامل با مراکز پژوهشی البرز برای حمایت از ایده‌ها، اظهار داشت: مراکز رشد در پژوهشگاه مواد و انرژی، مؤسسه سرم‌سازی رازی، دانشگاه خوارزمی و دانشگاه علوم پزشکی بستری برای رشد اولیه ایده‌ها و تبدیل آنها به واحدهای فناور فراهم می‌کنند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان البرز گفت: حضور در مراکز مذکور امکان استفاده از حمایت‌ها و زیرساخت‌های بخش خصوصی و شهرداری‌ها را برای صاحبان ایده فراهم می‌کند.

نبیونی افزود: آئین اختتامیه یازدهمین جشنواره ایده‌های برتر استان البرز ۱۲ آذر برگزار می‌شود و هدف آن شناسایی و معرفی ایده‌های برتر در شاخه‌های علوم پزشکی، انسانی و علوم پایه است.

وی با اشاره به اینکه در جشنواره، خرید ایده‌ها و سرمایه‌گذاری مستقیم صورت نمی‌گیرد، اظهار داشت: هدف جشنواره ایجاد گفتمان و شکل‌گیری اکوسیستم نوآوری است اما در رویدادهای تخصصی و استارتاپی، صاحبان سرمایه با تیم‌های فناور ارتباط برقرار می‌کنند و امکان سرمایه‌گذاری و خرید ایده‌ها فراهم می‌شود.

نبیونی درباره جایگاه استان البرز در مقایسه با سایر استان‌ها تصریح کرد: تا کنون ارزیابی ملی و مقایسه‌ای استان‌ها در حوزه نوآوری صورت نگرفته اما ظرفیت‌های فکری و زیرساختی استان بالا است.

وی در خاتمه با اشاره به اینکه شرکت‌ها و واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری، مراکز رشد و کارخانه‌های نوآوری، توانایی تبدیل شدن به لوکوموتیو حوزه نوآوری را دارند، گفت: شرکت‌های فعال در حوزه آی‌تی، هوانوردی، کشاورزی و ساختمان نشان‌دهنده این ظرفیت‌ها هستند.

انتهای خبر/

سر تیتر های خبر

ضرر چای کیسه‌ای

فوت صدابردار فیلم مشهور

درگذشت آقای فوتبال

پست ترامپ درباره ایران

بازار لوازم خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *