فساد ۷۴۰ میلیاردی در اداره غله البرز
فرمانده انتظامی البرز از کشف پرونده کلاهبرداری ۷۴۰ میلیارد ریالی و دستگیری متهم اصلی این پرونده خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، سردار حمید هداوند روز یکشنبه گفت: برابر گزارش واصله از اداره غله و خدمات بازرگانی البرز مبنی بر ثبت غیر واقعی مقادیر زیادی گندم در سامانه سیفا و تخلف و کلاهبرداری یکی از کارکنان این اداره، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی البرز افزود: با تحقیقات پلیسی مشخص شد یکی از کارکنان اداره غله استان البرز که به عنوان کاربر باسکول مسئول ثبت ورودی گندم و روغن در سامانه سیفا بود با همدستی یکی از رانندگان کامیون و تبانی صورت گرفته، بدون اینکه گندم و روغن بارگیری شده را به اداره غله وارد کنند، اقدام به ثبت بار در سامانه سیفا کرده و گندم و روغن بارگیری شده را در محل دیگری به فروش رساندند.
وی اظهار داشت: بر اساس بررسیهای تخصصی کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی البرز و گزارش اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مشخص شد طی بازه زمانی ۲ سال اخیر ۱۲۲ مورد بارگیری گندم از استانهای مختلف و ۲ محموله روغن خام آفتابگردان بارگیری و با کاربری کاربر متخلف واحد باسکول در سامانه سیفا صورت پذیرفته است.
هداوند با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این پرونده کلاهبرداری را ۷۴۰ میلیارد ریال برآورد کردهاند، تصریح کرد: متهم پرونده پس از لو رفتن متواری شد اما مأموران با انجام چندین روز تلاش شبانهروزی و جابجایی متهم در ۳ استان کشور وی را دستگیر و به پلیس امنیت اقتصادی البرز منتقل کردند.
وی گفت: در ادامه روند رسیدگی به پرونده، همدست کلاهبردار هم دستگیر و در بررسیهای صورت گرفته توسط مأموران مشخص شد این افراد با فروش اموال بیتالمال چندین خودروی لوکس و منزل مسکونی را به نام اقوام خود خریداری کردند اما این اموال توسط پلیس توقیف شد.
فرمانده انتظامی البرز در خاتمه با اشاره به اینکه پلیس با افرادی که امنیت اقتصادی جامعه را به خطر بیاندازند برابر قانون و با قاطعیت برخورد خواهد کرد، گفت: از شهروندان تقاضا داریم هر گونه موارد و موضوعات مشکوک را در اسرع وقت طی تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ با ما در میان بگذارند.
انتهای خبر/



