کارتن‌خواب‌های البرز قربانی کلاهبرداران شدند

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، سردار حمید هداوند روز چهارشنبه گفت: به‌دنبال ارسال چندین پرونده کلاهبرداری به پلیس آگاهی البرز مبنی بر اینکه افرادی با دسته‌چک افراد کارتن خواب اقدام به کلاهبرداری از کاسبان و تولیدکنندگان سطح استان کرده‌اند، تیمی ویژه در اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان برای شناسایی و دستگیری این افراد تشکیل شد.

فرمانده انتظامی البرز افزود: برابر بررسی‌های صورت گرفته از سوی کارآگاهان مشخص شد افرادی با کرایه کوتاه مدت حجره در بازار‌های عمده‌فروشی به تولیدکنندگان مراجعه و با جلب اعتماد اقدام به خرید‌های سنگین با دسته چک افراد ناشناس و کارتن‌خواب کرده و متواری می‌شوند.

وی با بیان اینکه متهمان به صورت حرفه‌ای هیچگونه ردی از خود بر جای نگذاشته بودند، اظهار داشت: به‌رغم این موضوع کارآگاهان با انجام اقدامات پیچیده فنی و اطلاعاتی موفق به شناسایی یکی از نامبردگان شده و با هماهنگی مقام قضائی او را در شهر کرج دستگیر کردند.

هداوند با اشاره به اینکه پس از اعتراف متهم دستگیر شده ۵ نفر از همدستان او شناسایی و دستگیر شدند، تصریح کرد: ارزش کلاهبرداری صورت گرفته توسط این باند ۳۷۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به شناسایی مالباختگان پرونده و معرفی آن‌ها به همراه متهمان به مراجع قضایی، گفت: شهروندان قبل از دریافت چک از افراد ناشناس نسبت به استعلام آن اقدام کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار گرفتار نشوند.

انتهای خبر/

سر تیتر های خبر

رزمایش پدافند غیرعامل در ساوجبلاغ

تشییع پیکر شهید گمنام در فردیس

تشییع پیکر شهید گمنام در فردیس

هم‌عهدی جوانان با رهبر انقلاب

هم‌عهدی جوانان با رهبر انقلاب

دانشجویان ساوجبلاغ پشتیبان و هم‌عهد رهبری

دانشجویان ساوجبلاغ پشتیبان و هم‌عهد رهبری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *