اجتماعیاستان البرز

سرقت میلیاردی از خودروهای لاکچری در کرج

رئیس پلیس آگاهی البرز از دستگیری یک سارق حرفه‌ای لوازم داخل خودرو های لاکچری در مناطق شمالی شهر کرج خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، سرهنگ حکمت اله شجاعی روز سه شنبه گفت: به دنبال وقوع سرقت‌های متوالی از چندین خودرو گران قیمت در مناطق شمالی شهر کرج و وارد آمدن خسارت به میزان ۲۵ میلیارد ریال به مالباختگان، تیمی ویژه از کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز افزود: با بررسی‌های مناطق وقوع سرقت و بهره‌گیری از اقدامات فنی و پلیسی یک سارق در این رابطه شناسایی و با بررسی سوابق او مشخص شد که این فرد از سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار شهر کرج می‌باشد که با ردزنی مخفیگاه او در یک عملیات غافلگیرانه نامبرده دستگیر شد.

وی اظهار داشت: در تحقیقات تکمیلی متهم به ارتکاب ۱۱ فقره سرقت لوازم داخل خودرو اعتراف کرد.

شجاعی با اشاره به شناسایی مالباختگان و معرفی آنها به همراه سارق به مرجع قضایی تصریح کرد: شهروندان بایستی در حد امکان از پارک کردن خودرو در مناطق خلوت و کم تردد خودداری کنند و خودروی خود را به تجهیزات به روز از جمله دزدگیر و جی پی اس مجهز کنند.

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا