عطر شهادت در طالقان پیچید
پیکر شهید اغتشاشات اخیر کرج «سامر شریعتمداری» مدافع امنیت و خادم الرضا(ع) در روستای گلیرد طالقان تشییع و به خاک سپرده شد.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گروه چندرسانه شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، بار دیگر عطر شهادت در طالقان، مهد ایثار و شهادت پیچید و گلی به گلها این انقلاب اضافه شد.
مراسم تشییع پیکر شهید سامر شریعتمداری طالقانی از مدافعان امنیت استان البرز با حضور پرشور مسئولین و مردم انقلابی طالقان از مسجد امام رضا (ع) تا روستای گلیرد زادگاه مردان بزرگ خدا، آیت الله طالقانی و شهید جنگ ۱۲ روزه سید مهدی سید میرزایی به صورت خودرویی برگزار شد.
شهید شریعتمداری مدافع امنیت و خادم الرضا در اغتشاشات اخیر کرج به دست اغتشاشگران با سلاح سرد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
این شهید سالها در مسیر خدمت به مردم در آرمانهای انقلاب اسلامی گام برداشت و در کنار فعالیتهای بسیجی، افتخار حضور و خدمت در حرم علی ابن موسی الرضا (ع) را هم داشت و آن را مایه برکت زندگیاش میدانست.
اغتشاشات اخیر با هدف تفرقه افکنی و تجزیهسازی ایران انجام شد و بار دیگر ماهیت پلید اغتشاش گران وابسته به جریان صهیونیستی و نفوذی داخلی آن را اشکار ساخت.
شهادت خادم آستان قدس رضوی سندی بر پیوند استوار مردم طالقان با ارزشهای دینی و ملی و فرهنگ شهادت است.

هانیه ربیعی – تیتر یک
انتهای خبر/



