اجتماعی

نمایشگاه توانمندسازی مددجویان تحت پوشش بهزیستی برگزار شد

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال بهزیستی استان البرز با تأکید بر راهبرد «استقلال اقتصادی مددجویان» از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای جامعه هدف بهزیستی خبرداد و گفت:این نمایشگاه با حضور ۲۲ غرفه در پارک جهان دیدگان در حال برگزاری است.  

ابراهیم کرمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، با اشاره به راهبردهای کلان این سازمان برای توانمندسازی جامعه هدف، اظهار کرد: هدف نهایی ما در بهزیستی، عبور مددجویان از دریافت مستمری‌های خرد و دستیابی آنان به استقلال اقتصادی پایدار است و در همین راستا، سیاست سازمان بر دو محور «حرفه‌آموزی» و «فرصت‌آفرینی» استوار است تا افراد تحت پوشش، از جمله معلولین، زنان سرپرست خانوار و توانخواهان مراکز شبانه‌روزی، بتوانند با اتصال به بازار، به خودکفایی برسند.

معاون توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی استان البرز در خصوص جزئیات نمایشگاه که در حال برگزاری است تصریح کرد: این نمایشگاه با مشارکت دستگاه‌های همکار از جمله شهرداری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در قالب ۲۲ غرفه برپا شده است که هفت غرفه به مراکز نگهداری شبانه‌روزی اختصاص دارد که محصولات تولیدی فرزندان تحت پوشش را عرضه می‌کنند و سایر غرفه‌ها نیز به مددجویان مستقل اختصاص یافته است.

کرمی با بیان اینکه این نمایشگاه نقطه شروعی برای برنامه‌های آتی است، افزود: علاوه بر عرضه محصولات در سطح شهروندان، هدف ما معرفی این تولیدات به دستگاه‌های اجرایی استان جهت خریدهای سازمانی است تا بخشی از نیازهای نهادهای دولتی از طریق محصولات باکیفیت مددجویان تأمین شود.

معاون بهزیستی البرز در پاسخ به انتقاد از مقطعی بودن نمایشگاه‌های یک‌روزه و دغدغه فروش مددجویان تأکید کرد: ما نیز بر این نکته واقف هستیم که یک نمایشگاه یک‌روزه پاسخگوی کامل نیاز فروش مددجویان نیست. به همین منظور، در این نمایشگاه از اساتید بازاریابی و مسئولان «مرکز ساماندهی مشاغل خانگی استان البرز» دعوت به عمل آمد تا ضمن ارزیابی کیفیت محصولات، فرآیند اتصال مددجویان به سکوهای فروش مجازی و اینترنتی را تسهیل کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اولویت ما در حال حاضر جمع‌آوری اطلاعات و سطح‌بندی کیفی محصولات مددجویان است تا با تجمیع ظرفیت‌های استانی و شهرستانی، بستری دائمی برای عرضه تولیدات فراهم شود. با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این نمایشگاه سرآغازی برای پیوند پایدار و بلندمدت تولیدات جامعه هدف بهزیستی با بازار فروش خواهد بود تا شاهد ارتقای معیشت و استقلال اقتصادی این قشر باشیم.

امیررضا خروطی _ تیتر۱

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا