اجتماعیاستان البرز

هشدار هلال‌ احمر البرز به کوهنوردان

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان البرز با اشاره به آغاز فصل زمستان و بارش برف و باران از کوهنوردان و طبیعت‌گردان خواست از صعود و تردد در شرایط ناپایدار جوی خودداری کنند.

به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، محمدباقر خلفی گفت: هر ساله با وجود هشدار‌های مکرر دستگاه‌های امدادی، برخی کوهنوردان و طبیعت‌گردان بدون توجه به شرایط جوی وارد مناطق کوهستانی و ارتفاعات البرز می‌شوند و این موضوع جان آنان را با خطر مواجه می‌کند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر استان البرز، افزود: هموطنان در فصول بارشی پیش از هرگونه برنامه کوهپیمایی و صعود، حتماً از وضعیت جوی مقصد اطلاع حاصل کرده و تنها در صورت مساعد بودن شرایط اقدام به سفر کنند.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری موارد متعددی از گرفتار شدن کوهنوردان و طبیعت‌گردان در ارتفاعات استان گزارش شده که برخی از آن‌ها منجر به بروز حادثه و آسیب‌دیدگی شده است.

خلفی یکی از مشکلات رایج در میان طبیعت‌گردان را بی‌توجهی به وضعیت جسمانی دانست و تصریح کرد: ناآگاهی از توان جسمی باعث می‌شود برخی افراد در میانه مسیر دچار آسیب و ناتوانی شوند.

وی با تأکید بر بالا بودن ریسک کوهنوردی در فصل زمستان، گفت: در شرایط سرد و بارشی، خطر یخ‌زدگی و سقوط در ارتفاعات به‌طور جدی وجود دارد و صعود در این شرایط توصیه نمی‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز به احتمال سقوط سنگ در مناطق کوهستانی در روز‌های بارشی اشاره کرد و از رانندگان خواست از توقف در حاشیه جاده‌های کوهستانی خودداری کنند.

وی افزود: تیم‌های امداد و نجات کوهستان و سیلاب جمعیت هلال احمر در پایگاه‌های امدادی استان البرز برای ارائه خدمات امدادی در آمادگی کامل قرار دارند.

خلفی اظهار داشت: مسافران و شهروندان در صورت نیاز به امداد جاده‌ای می‌توانند با شماره ۱۱۲ هلال احمر تماس بگیرند.

مدیرکل هواشناسی البرز پیش‌تر، تصریح کرد: سامانه ضعیف بارشی از فردا جمعه در این استان با بارش پراکنده برف و باران فعال می‌شود.

کامران حقی آبی گفت: بررسی نقشه‌های پیشیابی هوا از ورود سامانه ضعیف بارشی از فردا جمعه به استان البرز حکایت دارد و بارش‌ها به شکل برف در ارتفاعات و باران در مناطق مرکزی جنوبی استان خواهد بود.

وی افزود: این وضعیت جوی تا روز یکشنبه هفته آینده در استان البرز ادامه دارد.

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا