به گزارش گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»؛ سرهنگ حمدالله رحمتی پور روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در طول مسیر راهپیمایی ممنوعیت تردد و محدودیت ترافیکی اعمال خواهد کرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز اضافه کرد: در کلانشهر کرج با حضور تیمهای پلیس راهور از ساعت هفت صبح روز جمعه ٢٢ اسفند ماه تا پایان مراسم از میدان شهدا و در ادامه در طول بلوار مهدیه به سمت میدان توحید و مصلای بزرگ امام خمینی(ره)، بلوار امامزاده حسن(ع) از تقاطع مصباح تا امامزاده و بالعکس و خیابان زکریای رازی از تقاطع کارخانه قند به سمت تقاطع خوابگاه ممنوعیت تردد و محدودیت ترافیکی اعمال خواهد و تردد وسایل نقلیه ممنوع خواهد بود.
رحمتیپور افزود: همزمان در شهرستان های دیگر استان نیز محدودیت ترافیکی در طول مسیر راهپیمایی اعمال خواهد شد و در طول مسیرهای راهپیمایی تردد و توقف هرگونه خودرو و موتورسیکلت ممنوع بوده و در صورت توقف و عدمحضور مالک، وسیله نقلیه توسط جرثقیل از محل منتقل خواهد شد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز یادآورشد: با توجه به محدودیت فضای پارک خودروهای شخصی در حاشیه معابر از عموم شهروان درخواست می شود در صورت امکان از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نموده و در صورت مراجعه با خودروی شخصی ضمن همکاری با کارکنان پلیس راهور از توقف در خطوط عبور و محل ممنوع و توقف به صورت دوبله در حاشیه معابر خودداری کنند.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/