چند رسانه

تجلی سنگر فرهنگی در پنجاه‌و‌دومین شب البرز

اجتماعات شبانه مردم البرز در اعتراض به جنایات استکبار، اکنون از یک تظاهرات صرف فراتر رفته و به پادگانی فرهنگی بدل شده است که در آن، از آموزش قرآن تا همدلی با کودکان میناب، جوانه می‌زند.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گروه چندرسانه شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»؛ پنجاه‌ودومین شب قرابت مردم استان البرز با آرمان‌های مقاومت، تصویری متفاوت از یک اعتراض مدنی را به نمایش گذاشت. اینجا دیگر تنها فریاد نیست که شنیده می‌شود؛ بلکه صدای همهمه‌ کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان و ترنم آیات قرآنی است که در حاشیه تجمع، توسط اساتید داوطلب به نسل نو آموزش داده می‌شود. مردم استان البرز ثابت کردند که بهترین پاسخ به وحشی‌گری صهیونیسم و آمریکا، قوی شدن در بستر فرهنگ و علم است.

دیشب، گوشه‌ای از میدان به یاد «دختران میناب» و شهدای مظلوم، با شمع‌ها، کوله‌پشتی‌ها و کتاب‌ها تزیین شده بود تا پیوند ناگسستنی میان ایران و جبهه مقاومت را در لطیف‌ترین شکل ممکن ترسیم کند. اجرای خودجوش گروه‌های سرود که با عشق به امام شهید و هم‌وطنانشان نغمه‌سرایی می‌کردند، روح تازه‌ای به کالبد شب‌ بیداری‌های شهر دمید. این حرکت‌های خودجوش نشان می‌دهد که در البرز، مقاومت نه یک شعار، که یک «سبک زندگی مومنانه» است.

تصاویر این جبهه فرهنگی را از قاب دوربین‌های «تیتر۱» مشاهده کنید.

مهدیه ایمانی، نرگس صادقی، فرزانه احراری _ تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا