اطفا حریق شرکت چسب چهارباغ توسط ۱۳۰ آتشنشان
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری چهارباغ گفت: ۲۹ دستگاه خودروی آتشنشانی و ۱۳۰ آتشنشان از شهرستانهای همجوار با فرماندهی آتشنشانی چهارباغ در عملیات اطفاء حریق کارخانه چسب زرین مشارکت کردند.

محمود کیماسی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، گفت: پنجم اردیبهشت ۱۴۰۵ شرکت چسب زرین که تولیدکننده مواد اولیه شرکتهایی با محصولات پتروشیمی است با ظرفیت ۵۰ هزار تُن انواع مواد در ۲۰ مدل مایع و پودری دچار حریق شد.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری چهارباغ افزود: در لحظات اولیه حادثه سه خودروی آتشنشانی، یک خودروی تانکر آب و یک خودروی نجات فرماندهی این شهرستان به منطقه اعزام شدند، در ادامه آتشنشانیهای شهر جدید و قدیم هشتگرد، گلسار، کوهسار، کمالشهر، مشکین دشت، محمدشهر، فردیس و کرج نیروهای کمکی خود را روانه محل حادثه کردند.
وی با اشاره به اینکه شرکت ماموت در راستای مسئولیت اجتماعی دو دستگاه تانکر ۳۲ هزار لیتری ویژه حمل آب به منطقه اعزام کرد، اظهار داشت: این حادثه مجروحی نداشت و تنها یکی از آتشنشانان چهارباغ از ناحیه کتف مصدوم و برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل شد.
کیماسی از عدم فوتی در حادثه مذکور خبر داد و با اشاره به اینکه ۳۹ دستگاه خودروی آتشنشانی اعم از فوماتیک و آب و ۱۳۰ آتشنشان در عملیات اطفاء حریق شرکت کردند، تصریح کرد: ۱۹ هزار لیتر فوم برای اطفاء حریق توسط آتشنشانان استفاده شد و فرماندهی میدان با آتشنشانی چهارباغ بود.
وی با اشاره به اینکه سید جعفر موسوی شهردار چهارباغ فرماندهی بحران را بر عهده داشت و ۷۰ پرسنل معاونت خدمات شهری در غالب ۴ گروه در محل حادثه حاضر بودند، گفت: دود ناشی از حریق در آسمان سمی نیست و وضعیت تحت کنترل هست و آتشنشانان در حال لکهگیری هستند.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری چهارباغ از همراهی محمدرضا البرزی فرماندار این شهرستان و محمدرضا فلاحنژاد مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه تلاش قریب به ۲۰ ساعته آتشنشانان به ثمر نشست و ایمنی لازم در محل حادثه ایجاد شد.
گلاویژ اصحابی _ تیتر یک
انتهای خبر/



