دوگانه‌سوز شدن ۳۰ درصد نانوائی‌ها در البرز

به گزارش گروه اقتصادی شبکه خبری تحلیلی «تیتر یک»، محمد انصاری با اشاره به رصد مستمر بازار استان البرز، گفت: گزارش‌های تخصصی دریافتی از مبادی ملی و استانی نشان می‌دهد که برنامه‌های تقویتی در حوزه ذخایر کالاهای اساسی با جدیت در حال اجراست. هماهنگی‌های لازم برای افزایش واردات برخی اقلام و تخصیص ارز به‌موقع انجام شده تا ثبات بیشتری در بازار ایجاد شود.

مدیرکل صمت البرز افزود: در ماه‌های اخیر، بخش قابل‌توجهی از چالش‌های مرتبط با بازار مرغ، تخم‌مرغ و نهاده‌های دامی احصا شده و اکنون رویکرد دستگاه‌ها حرکت به سمت مدیریت دقیق‌تر عرضه و ایجاد آرامش در بازار است.

وی به روند روبه‌پیشرفت اقدامات استانی اشاره کرد و گفت: طرح دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها از مرز ۳۰ درصد عبور کرده و همکاری فرمانداران، شهرداری‌ها و اتاق‌های اصناف باعث شده بخش زیادی از مصوبات جلسات هشتم و نهم کارگروه به نتیجه برسد.

وی اظهار داشت: مانورهای نظارتی و بازدیدهای میدانی در شهرستان‌ها در دستور کار است و نظم بیشتری به شبکه توزیع داده و گزارش‌های رسیده از مناطق مختلف نشان‌دهنده بهبود قابل‌توجه در اجرای برنامه‌هاست.

انصاری گفت: بر اساس دستور استاندار، نمایشگاه محصولات صنایع غذایی استان در پایان سال برگزار می‌شود و انتظار می‌رود این رویداد ضمن حمایت از تولیدکنندگان، نقش مؤثری در تنظیم بازار شب عید داشته باشد.

مدیرکل صمت البرز افزود: تمام دستگاه‌ها پیشنهادهای اجرایی خود را به‌صورت مکتوب ارائه کنند تا بتوانیم با اتکا به نظر تخصصی بخش‌ها، سیاست‌گذاری دقیق‌تری انجام دهیم. مسیر به‌سوی بهبود روشن است و هم‌افزایی دستگاه‌ها مهم‌ترین عامل موفقیت در مدیریت بازار خواهد بود.

انتهای خبر/

سر تیتر های خبر

سد طالقان و پاییز هزار رنگ در طالقان

پاییز در طالقان

رئیس اداره تأمین اجتماعی ساوجبلاغ در دفتر کارش

دریافت قول‌های مساعد برای راه‌اندازی بیمارستان ۱۶۵ تخت‌خوابی در ساوجبلاغ

دانش آموزی که عکس رهبر شهید را در دست دارد

مسیرهای راهپیمایی ۱۳ آبان در فردیس

ضرر چای کیسه‌ای

فوت صدابردار فیلم مشهور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *