اقتصادی

کالای اساسی در کشور وجود دارد

رئیس اتاق اصناف با اشاره به وجود کالا‌های اساسی در بازار و دلیل گرانی تأکید کرد شرایط کنونی کشور و وضعیت جنگ بر هزینه‌های تأمین، حمل و نقل بر قیمت‌ها و گرانی کالاها تأثیرگذار هستند.

به گزارش گروه اقتصادی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، قاسم نوده فراهانی گفت: از زمان آغاز جنگ ۱۲ روزه، در اتاق اصناف ایران قرارگاهی تحت عنوان نحوه تنظیم و وضعیت بازار و معیشت مردم و مشکلات اصناف تشکیل دادیم که بازار را به صورت مستمر و لحظه‌ای در سراسر کشور رصد کنیم.

رئیس اتاق اصناف ایران افزود: در حال حاضر، نباید فکر کنیم که جنگ تمام شده است و به رصد بازار و بررسی کالا‌های اساسی و معیشت مردم و قیمت‌گذاری و قیمت بازار در حوزه کالا‌ها و کمبود و نبود کالا‌ها می‌پردازیم و خوشبختانه، کالا به اندازه کافی در کشور وجود دارد، البته گرانی وجود دارد و، اما باید توجه داشت که شرایط کنونی کشور و وضعیت جنگ بر هزینه‌های تأمین، حمل و نقل و در نهایت، قیمت کالا‌ها تأثیر گذاشته است.

باشگاه خبرنگاران

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا