فرهنگی

تجلیل از گروه‌های جهادی دانشجویی استان البرز

هشت گروه جهاد دانشجویی استان البرز که در عرصه محرومیت‌زدایی و خدمات‌رسانی به روستائیان و مناطق حاشیه‌ای استان فعالیت داشتند، عصر جمعه در دانشگاه علوم پزشکی البرز تجلیل شدند.

به گزارش گروه فرهنگی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»؛ این گروه‌ها شامل گروه‌های خواهران و برادران دانشگاه فرهنگیان، منتظران صالح (عج) دانشگاه علوم پزشکی، انصارالمهدی (عج)، دانشگاه آزاد اسلامی کرج، حمزه سیدالشهداء (ع)، شهیده فاطمه صالحی، شیب‌الخضیب و دانشگاه ملی مهارت خواهران البرز بودند که از آنان در آیینی با حضور مسئولان استانی تجلیل شد.

مصطفی ترابی رئیس بسیج دانشجویی استان البرز در این آیین به مقایسه تفکر لیبرال و مکاتب مادی‌گرا با تفکر اسلامی پرداخت و نگاه ایران اسلامی به انسان و جهان را مبتنی بر اخلاق و همدلی دانست.

وی تلاش‌های جهادگران در محرومیت‌زدایی را تجلی عینی این نگاه خواند و از دانشجویان جهادگر، خانواده‌های آنان و دانشگاه‌های حامی تقدیر کرد.

سرهنگ محمد فلاحتکار فرمانده پیشین بسیج سازندگی استان البرز در این آیین با تأکید بر تفکر انقلابی و جهادی، به پویایی و نقش‌آفرینی جهادگران در مناطق محروم اشاره کرد و تأثیر مثبت فعالیت‌های آنان در ایجاد همبستگی و همدلی بین آحاد مردم را ستود.

همچنین حسین مهاجری عضو شورای اسلامی شهر کرج در این نشست بر تداوم روحیه جهادی در مسئولان و مدیران تأکید کرد و نقش جهادگران و دانشجویان را در ایجاد امید، مشارکت مردمی و رفع محرومیت حیاتی دانست.

این مراسم با شعار «با تو می‌سازیم؛ لبخندی به وسعت ایران» به کار خود پایان داد و در آن بر تداوم و گسترش فعالیت‌های جهادی با محوریت دانشجویان تأکید شد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا