سیاسی
موضوعات داغ

چالش آرامستان در فردیس ادامه دارد

استاندار البرز با اشاره به کمبود زمین مناسب در شهرستان فردیس اعلام کرد، با وجود نیاز جمعیتی بالا، موضوع احداث آرامستان همچنان حل‌نشده باقی مانده است.

مجتبی عبداللهی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، با اشاره به تراکم بالای جمعیتی این شهرستان اظهار داشت: فردیس به دلیل محدودیت‌های جغرافیایی و تراکم بالای جمعیت، از کمبود جدی اراضی دولتی یا متعلق به شهرداری برای احداث آرامستان رنج می‌برد و همین موضوع روند حل این مسئله را با چالش مواجه کرده است.

استاندار البرز افزود: زمینی که پیش‌تر برای احداث آرامستان پیش‌بینی شده بود از نظر شاخص‌های فنی، زیست‌محیطی و دسترسی شرایط مطلوبی داشت و حتی بخش زیادی از مراحل کارشناسی آن نیز طی شده بود، اما در نهایت به دلیل برخی ملاحظات و مخالفت‌ها، امکان استفاده از آن فراهم نشد.

وی با بیان اینکه موضوع آرامستان برای جمعیتی نزدیک به ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار نفر از شهروندان فردیس یک ضرورت جدی است، تصریح کرد: در حال حاضر این مسئله به‌طور کامل حل نشده و شهروندان برای دفن اموات خود ناگزیر از استفاده از ظرفیت‌های موجود در سایر نقاط استان هستند.

عبداللهی ادامه داد: هم‌اکنون آرامستان‌های موجود از جمله محل دفن اموات در مشکین‌دشت، قبرستان امام علی(ع) و همچنین برخی امامزاده‌های اطراف، پاسخگوی نیاز موقت شهروندان است، اما این وضعیت پاسخگوی نیاز بلندمدت شهرستان نخواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه مدیریت استان به‌طور جدی پیگیر حل این مشکل است، تاکید کرد: به محض شناسایی و تأمین زمین مناسب، روند احداث آرامستان در فردیس در دستور کار قرار خواهد گرفت.

استاندار البرز همچنین از شهروندان و دستگاه‌های مرتبط خواست در صورت شناسایی زمین مناسب، پیشنهادات خود را برای تسریع در حل این مطالبه عمومی ارائه دهند.

الهه ملاحسینی _ تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

امیر کریمی خانقاه

مدیر مسئول و صاحب امتیاز تیتر1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا