جابر خوشگرد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱» اظهار کرد: در بازه زمانی دهم تا دوازدهم اسفند ۱۴۰۴، آتشنشانان جانبرکف این سازمان بیش از ۳۸ ساعت عملیات اطفای حریق و امداد و نجات را پشت سر گذاشتهاند.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج با اشاره به گستردگی مأموریتها افزود: نیروهای امدادی و تیمهای اطفای حریق در مراکزی همچون فرودگاه و منطقه ویژه اقتصادی پیام و چند نقطه دیگر که هدف حملات پهپادی و موشکی دشمن متخاصم قرار گرفته بودند، بهصورت مستمر حضور داشته و با تمام توان به مقابله با خطر پرداختند.
وی ادامه داد: این عملیاتها با بهرهگیری از ۴۸ دستگاه خودروی سبک و سنگین عملیاتی و تانکرهای آبرسان، همچنین حضور ۱۲۰ نیروی آتشنشان و ۵۵ فرمانده و مسئول عملیاتی، در شرایط دشوار و در روزهای جنگ جاری به انجام رسید.
به گفته خوشگرد، در حال حاضر حدود ۶۰۰ آتشنشان در بیش از ۳۰ ایستگاه سطح شهر کرج در آمادهباش کامل قرار دارند و تحت سرپرستی ۳۵ فرمانده عملیاتی در هر شیفت کاری فعالیت میکنند.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج با اشاره به حجم بالای تماسهای مردمی گفت: در طول سه روز گذشته، مرکز ۱۲۵ آتشنشانی کرج به بیش از ۷۰۰ تماس شهروندان پاسخ داده و تیمهای امدادی را به سرعت به محل حوادث اعزام کرده است.
وی ادامه داد: متأسفانه در این مدت، تعدادی از نیروهای امدادی از سازمانهای مختلف از جمله هلالاحمر، اورژانس و سایر یگانها در راه انجام وظیفه و نجات جان همشهریان، مجروح یا به شهادت رسیدهاند، ما به روح بلند این عزیزان ادای احترام میکنیم و قدردان فداکاری تمام نیروهایی هستیم که با ایثار و ازخودگذشتگی جان مردم را نجات میدهند.
امیررضا خروطی _ تیتر یک
انتهای خبر/