استان البرزگفتگوورزشی
موضوعات داغ

آوار کمبود زیرساخت ورزشی بر سر فردیس

رئیس اداره ورزش و جوانان فردیس با اشاره به میزبانی ۲۵ رویداد استانی، گفت: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و تأمین سالن‌های مناسب، مهم‌ترین مطالبه جامعه ورزش شهرستان است.

مهران افشاری در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱» با اشاره به ظرفیت‌های بالای ورزشی فردیس، گفت: در سال گذشته، فردیس میزبان ۲۵ رویداد استانی بود و حتی مسئولیت برگزاری مسابقات انتخابی تیم‌های اعزامی به رقابت‌های جهانی را نیز بر عهده داشت.

رئیس اداره ورزش و جوانان فردیس افزود: با وجود این توانمندی‌ها، سرانه فضاهای ورزشی در شهرستان فردیس با استانداردهای مورد نیاز فاصله دارد. در حالی که بارها تأکید شده است جمعیت فردیس با چند استان کشور برابری می‌کند، اما زیرساخت‌های ورزشی آن متناسب با این جمعیت توسعه نیافته است.

افشاری اظهار داشت: شهرستان‌هایی مانند اشتهارد از سالن‌های ورزشی دو هزار نفره برخوردار هستند، اما ما با حداقل امکانات و اعتبارات در حال ارائه خدمات ورزشی هستیم. یکی از مطالبات جدی جامعه ورزش شهرستان، واگذاری و تجهیز سالن‌های ورزشی مناسب برای استفاده هیئت‌های ورزشی است تا بتوانیم میزبانی مسابقات را در شأن ورزشکاران و شهروندان فردیس برگزار کنیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان فردیس با بیان اینکه این موضوع بارها مطرح شده است، گفت: امیدواریم با تأمین اعتبارات و توسعه زیرساخت‌ها، بخشی از مشکلات موجود برطرف شود و زمینه رشد هرچه بیشتر ورزش شهرستان فراهم آید.

وی در پایان با تأکید بر افتخارات ورزشی فردیس تأکید کرد: اگر هر شهرستان به یک ظرفیت شاخص خود افتخار می‌کند، ما نیز با افتخار از جامعه ورزش و جوانان فردیس به عنوان یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های شهرستان یاد می‌کنیم.

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا