اجتماعی
موضوعات داغ

اشتغال ۲۵۰ مددجو در ۸ کارگاه ترک اعتیاد البرز

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز از اشتغال ۲۵۰ مددجو در ۸ کارگاه فعال مراکز ترک اعتیاد این استان خبر داد و گفت توسعه مهارت‌آموزی و اشتغال‌محوری، به یکی از ارکان اصلی درمان و بازتوانی مددجویان در البرز تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی شبکه خبری تحلیلی تیتر۱؛ سردار سیدجعفر حسینی امروز یکشنبه در نشست خبری با تشریح اقدامات انجام‌دشده در حوزه مقابله، درمان و بازتوانی اعتیاد، گفت: با همراهی و تعامل ۲۵ دستگاه اجرایی، البرز توانسته در بخش‌های غربالگری، درمان، حرفه‌آموزی، اشتغال و مراقبت‌های پس از خروج به الگویی موفق برای سایر استان‌های کشور تبدیل شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر البرز با اشاره به رویکرد زیرساختی استان در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی افزود: امروز به برکت توسعه مراکز درمان و نگهداری و اجرای برنامه‌های هدفمند، دیگر پاتوقی تحت عنوان معتادان متجاهر در سطح شهر کرج و استان البرز وجود ندارد؛ موضوعی که نشان‌دهنده اثربخشی برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در این حوزه است.

وی اشتغال را یکی از مهم‌ترین ارکان بازگشت پایدار مددجویان به زندگی سالم دانست و تصریح کرد: در حال حاضر هشت کارگاه تولیدی در مراکز ترک اعتیاد استان فعال است و از میان ۳۰۰ مددجوی حاضر، ۲۵۰ نفر در بخش‌هایی چون خیاطی، مونتاژ، رنگرزی و تولید لباس مشغول به کار هستند. به گفته وی، بخشی از تولیدات یکی از قنادی‌های مشهور استان نیز توسط همین مددجویان انجام می‌شود که این مسئله نشان از ظرفیت بالای آنان برای بازگشت به چرخه تولید و اجتماع دارد.

حسینی همچنین به وضعیت بانوان مددجو اشاره کرد و گفت: ۲۵ زن فاقد سرپناه در مراکز مربوطه پذیرش شده‌اند و ضمن اشتغال، مسیر توانمندسازی و بازگشت به زندگی را دنبال می‌کنند. وی افزود: در برخی از این مراکز، مددجویان با دریافت حقوق مطابق قانون کار، نه‌تنها هزینه‌های شخصی خود را تامین می‌کنند، بلکه در کاهش مشکلات معیشتی خانواده‌هایشان نیز نقش‌آفرین شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه در مراکز ترک اعتیاد استان، غربالگری دقیق در اولویت قرار دارد، تاکید کرد: فرآیند درمان در البرز صرفاً به ترک محدود نمی‌شود، بلکه مجموعه‌ای از اقدامات شامل درمان تخصصی، مهارت‌آموزی، اشتغال و مراقبت‌های پس از ترک در دستور کار قرار گرفته تا مسیر بهبودی با ماندگاری و اثربخشی بیشتری همراه باشد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز در ادامه با ارائه آماری از عملکرد سه‌ساله این مجموعه اظهار داشت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۲۲ هزار مددجو در ۶ مرکز ترک اعتیاد استان پذیرش و تحت درمان قرار گرفته‌اند.

حسینی در پایان تأکید کرد: تمرکز بر زنجیره کامل درمان، مهارت‌آموزی و اشتغال موجب شده علاوه بر پاکسازی چهره شهر از معتادان متجاهر، نرخ بازگشت به اعتیاد در میان مددجویان البرزی نیز به شکل محسوسی کاهش یابد؛ موفقیتی که می‌تواند الگویی اثربخش برای سایر نقاط کشور باشد.

گلاویژ اصحابی _ تیتر۱

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا