سیاسی
موضوعات داغ

تجاوز به خاک ایران بی‌پاسخ نمی‌ماند

یک کارشناس مسائل سیاسی، با اشاره به تحولات اخیر منطقه گفت آمریکا با وجود پذیرش شروط ده‌گانه ایران، آتش‌بس را نقض و به بخش‌هایی از جنوب کشور حمله کرده است و هرگونه تجاوز به خاک ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند.

محمد جعفری، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، با اشاره به تحولات اخیر منطقه، اظهار کرد: آمریکا در میانه مذاکرات و با وجود پذیرش شروط ده‌گانه ایران، آتش‌بس را نقض کرد و به بخش‌هایی از جنوب کشور حمله کرد.

این کارشناس مسائل سیاسی، با تأکید بر اینکه هرگونه تجاوز به خاک ایران بدون پاسخ نخواهد ماند، افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید بدانند جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه تعرض با قدرت خواهد ایستاد و آمادگی کامل برای دفاع از امنیت و تمامیت ارضی کشور را دارد.

وی ادامه داد: امروز هیمنه آمریکا و رژیم صهیونیستی فرو ریخته و آنها در رویارویی با ایران با شکست‌های سنگینی مواجه شده‌اند. هر بار نیز که برای جبران این ناکامی‌ها تلاش کرده‌اند، بیش از گذشته در بحران و بن‌بست گرفتار شده‌اند.

جعفری با اشاره به حضور گسترده مردم در آیین‌های تشییع رهبر شهید، تصریح کرد: وحدت و انسجام ملت ایران بیش از هر زمان دیگری موجب خشم دشمنان شده است. تشییع تاریخی رهبر شهید در تهران، قم و همچنین نجف و کربلا، پیام اقتدار، ایستادگی و حماسه ملت ایران را به جهان مخابره کرد و نشان داد مردم ایران پیوندی عمیق با رهبر خود دارند.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: حضور مردم با پرچم‌های سرخ نماد خونخواهی و مقاومت در مراسم تشییع، پیام روشنی از ایستادگی ملت ایران در برابر متجاوزان بود؛ پیامی که علاوه بر ایجاد هراس در میان دشمنان، پرچم مقاومت را در سطح جهان برافراشته است.

جعفری با بیان اینکه ایران امروز به یکی از قدرت‌های تأثیرگذار منطقه تبدیل شده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران بسیاری از معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی را دستخوش تغییر کرده است.

وی در پایان اظهار داشت: دشمنان نظام باید بدانند از خون شهدا، اقتدار، مقاومت و ایستادگی می‌روید و این مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت.

الهه ملاحسینی _ تیتر۱

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا