سیاسی

حضور پزشکیان در اجلاس CIS محاصره را شکست

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس‌جمهور گفت: حضور رئیس‌جمهور در اجلاس سران کشورهای مستقل مشترک‌المنافع یا CIS به معنای شکست محاصره و انزوای ایران است.

به گزارش گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، سید مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور، با اشاره به سفر پزشکیان به ترکمنستان در یکی از شبکه‌های اجتماعی، اظهار کرد: دعوت از رئیس‌جمهور پزشکیان به‌عنوان تنها مهمان ویژه غیر عضو و سخنران اصلی در اجلاس CIS در ترکمنستان رویداد بسیار مهم و بستری برای ساخت نظم جدید در منطقه اوراسیا مبتنی بر عدالت و چندجانبه‌گرایی است.

وی افزود: حضور در این اجلاس پیام شکست محاصره و انزوای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و تاب‌آوری شرقی را صادر می‌کند و دیپلماسی فعال منطقه‌ای و همگرایی مبتنی بر فرهنگ و تمدن مشترک را نمایان می‌سازد.

شایان ذکر است، رئیس‌جمهور، عصر روز گذشته به منظور شرکت و سخنرانی در دو اجلاس سران کشورهای مستقل مشترک المنافع و اجلاس محیط زیستی دریای خزر، راهی ترکمنستان شد.

مهر

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا