سیاسی

حضور ۳۰ شبه مردم در «جنگ رمضان»/ نمایش اقتدار ملی و شکست پروژه‌های دشمن

مدرس دانشگاه با اشاره به حضور گسترده مردم در ۳۰ شب متوالی، این حرکت را نماد وفاداری ملت به نظام و عاملی تعیین‌کننده در ناکامی دشمنان برای بی‌ثبات‌سازی کشور دانست.

محمد خواجه‌پور، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، در تحلیلی به بررسی حضور گسترده مردم ایران در ایام موسوم به «جنگ رمضان» پرداخت و این حضور را نمادی از انسجام ملی و حمایت قاطع از نظام و ارزش‌های انقلاب اسلامی دانست.

مدرس دانشگاه، تحلیلگر مسائل سیاسی و روز  با اشاره به حضور مستمر و پرشور مردم در طول ۳۰ شب متوالی اظهار داشت: مردم ایران در این ایام نشان دادند که در بزنگاه‌های حساس تاریخی، نه‌تنها صحنه را ترک نمی‌کنند، بلکه با قدرت بیشتری وارد میدان می‌شوند. این حضور گسترده در خیابان‌ها، بیانگر عمق باور و اعتقاد ملت به آرمان‌های انقلاب و ضرورت پاسداری از امنیت و ثبات کشور است.

خواجه‌پور افزود: دشمنان جمهوری اسلامی که با تحلیل‌های نادرست و تصورات واهی به دنبال ایجاد بی‌ثباتی و حتی تغییر نظام در کشور بودند، با صحنه‌ای کاملاً متفاوت مواجه شدند. حضور میلیونی مردم در کنار اقتدار و آمادگی رزمندگان اسلام در میدان نبرد، تمامی معادلات آنان را بر هم زد و نشان داد که پیوند میان مردم و نظام، پیوندی عمیق و ناگسستنی است.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: آنچه در این ۳۰ شب رقم خورد، صرفاً یک حضور خیابانی نبود، بلکه تجلی اراده ملی و نمایش وحدت و همبستگی مردمی بود. مردمی که با وجود همه فشارها و تهدیدها، پای کار ایستادند و اجازه ندادند دشمن به اهداف خود دست یابد.

وی همچنین تأکید کرد: ملت ایران بار دیگر ثابت کرد که تا آخرین قطره خون خود از نظام و انقلاب دفاع خواهد کرد. فرهنگ ایثار و شهادت که ریشه در باورهای دینی و تاریخی این ملت دارد، همچنان زنده و پویاست و همین روحیه است که کشور را در برابر تهدیدات خارجی بیمه کرده است.

خواجه‌پور در پایان تصریح کرد: دشمنان باید این واقعیت را بپذیرند که پروژه‌های بی‌ثبات‌سازی در ایران محکوم به شکست است، چرا که سرمایه اصلی این کشور، یعنی مردم، همواره در صحنه حضور دارند و اجازه تحقق هیچ‌گونه توطئه‌ای را نخواهند داد.

الهه ملاحسینی _ تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا