حیات طیبه و تمدن نوین اسلامی با محوریت عاشورا
به مناسبت شب عاشورای حسینی، در یکصدوشانزدهمین شب از اجتماعات مردمی شهر محمدشهر، هزاران نفر از مردم غیور و شریف این منطقه با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران، در سوگ سید و سالار شهیدان گرد هم حلقه زدند.

به گزارش گروه فرهنگی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»؛ این مراسم که با حضور گسترده مردم و در فضایی سرشار از ایمان و وطنپرستی برگزار شد، میزبان حجتالاسلام تویسرکانی بود که در ادامه سلسله سخنرانیهای خود، به تبیین مفاهیمی چون «حیات طیبه» و «تمدن نوین اسلامی» پرداخت.
در امشب در شب عاشورای حسینی، محمدشهر شاهد تلاقی عاطفه عاشورایی و غیرت ملی بود. مردم شریف این شهر در حالی که پرچم ایران را برافراشته بودند، با اشک و اندوه عمیق، عزاداری خود را برای امام حسین (ع) به جای آوردند. این تصویر، نشاندهنده پیوند ناگسستنی میان ایمان به ولایت و تعهد به میهن در میان مردم این منطقه است.
حجتالاسلام تویسرکانی که قریب به ده شب است با سخنرانیهای خود در این اجتماعات حضور دارد، در مراسم امشب با اشاره به فرمایشات پیشین خود، بر ضرورت دستیابی به «حیات طیبه» تأکید کرد.
وی با استناد به اندیشههای امام خمینی(ره)، تمدن نوین اسلامی را هدف غایی جامعه مسلمانان معرفی نمود و تصریح کرد: ما در جستجوی حیات طیبه هستیم؛ زندگیای که در آن رفاه، زیبایی، آسایش و رستگاری الهی جاری باشد.
ایشان در ادامه تحلیل خود از اهداف مبارزه با ظلم، افزود: هدف ما از ایستادگی در برابر ظلم، طاغوت و استکبار جهانی، تنها مبارزه سیاسی نیست، بلکه هدف، ایجاد بستری برای یک زندگی با رفاه و الهی است که امام شهیدمان آن را حیات طیبه نامیدند.
تویسرکانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود هشدار داد که استکبار جهانی دقیقاً از همین نقطه میترسد؛ چرا که بستر فراهم شدن چنین سبک زندگیی برای مسلمانان، پایان سلطه و چیرگی آنها بر جهان خواهد بود.
وی در پایان سخنان خود، بر این نکته تأکید کرد که دستیابی به این جایگاه، مستلزم جهاد مستمر و تلاش روزافزون تمامی مسلمانان است تا بتوانند مسیر رستگاری و رفاه الهی را هموار سازند.
این مراسم با دعا برای سلامتی و بهروزی جامعه اسلامی و تداوم عزاداریهای محرم در فضای معنوی به پایان رسید.
مهدیه ایمانی _ تیتر۱
انتهای خبر/



