گفتگوورزشی

درخشش آینده‌سازان آسارا در مستطیل سبز

مسابقات فوتبال «آینده‌سازان بخش آسارا» یادبود شهدای والامقام میناب، با ثبت نتایج پرگل و نمایش خیره‌کننده استعدادهای بومی در هفته‌های دوم و سوم به کار خود ادامه داد.

محمدرضا افضلی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱» گفت: هیأت فوتبال بخش آسارا در راستای توسعه ورزش قهرمانی و ایجاد نشاط اجتماعی میان جوانان منطقه، سلسله مسابقات فوتبال «آینده‌سازان بخش آسارا» را برگزار کرد.

مسئول تربیت‌بدنی بخش آسارا با بیان اینکه این دوره از مسابقات به نام و یادبود «شهدای میناب» مزین شده است، تأکید کرد: در روزهای ۲۲ و ۲۳ مردادماه ۱۴۰۵ شاهد رقابت تنگاتنگ و پرشور تیم‌های روستایی و محلی بودیم که این امر نشان‌دهنده پویایی و علاقه وافر جوانان منطقه به ورزش است.

وی در ادامه با اشاره به نتایج به‌دست‌آمده در رده‌های مختلف افزود: در رقابت‌های رده سنی امید (هفته سوم)، تیم امیرکبیر با نتیجه ۸ بر صفر مقابل ملک‌فالیز پیروز شد، ورزن با نتیجه ۷ بر صفر سپهسالار را مغلوب کرد و تیم آسارا نیز با حساب ۳ بر ۲ از سد مورود گذشت.

افضلی همچنین به درخشش رده‌های پایه اشاره کرد و گفت: در رده نوجوانان (هفته دوم)، تیم آسارا با نتیجه قاطع ۱۱ بر صفر مقابل کیاسر به برتری رسید و در رده جوانان (هفته دوم) نیز تیم سپهسالار با نتیجه ۴ بر ۲ بر نشت‌رود غلبه کرد. هدف نهایی ما، شناسایی استعدادهای ورزشی در تمامی روستاهای تابعه آسارا و ترویج روحیه پهلوانی با یادکرد شهداست.

 

مریم پهلوانی _ تیتر۱

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا