فرهنگی
موضوعات داغ

درخشش البرز در رویداد ملی «ایستاده برای ایران»

اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان البرز با برگزاری برنامه‌های آموزشی تخصصی و همراهی اعضا در رویدادهای ملی، گام تازه‌ای در مسیر توسعه خدمات فرهنگی و توانمندسازی مخاطبان خود برداشته است.

علی معدنی‌پور، در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، از موفقیت ۳ نفر از اعضای کتابخانه‌های این استان در دومین رویداد ملی «ایستاده برای ایران» خبر داد و اظهار کرد: این پویش که با محوریت «جنگ رمضان» از بیست‌وپنجم اسفندماه ۱۴۰۴ تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ در سراسر کشور برگزار شد، با استقبال گسترده‌ای روبرو شد که منجر به تمدید یک‌ماهه مهلت شرکت در آن گردید.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان البرز  با اعلام اسامی برگزیدگان کشوری استان البرز گفت: آرتان خرمی (عضو کتابخانه قاصدک فردیس) در بخش تصویری، رونیا خلج حمزه‌فرد (عضو کتابخانه قاصدک فردیس) در بخش نقاشی و الهام آمی‌احمدی (عضو کتابخانه‌های عمومی کرج) موفق به کسب رتبه در این رویداد ملی شدند.

وی با اشاره به بخش دیگری از اقدامات این اداره‌کل عنوان کرد: کتابخانه عمومی امیرکبیر کرج کارگاه آموزشی پنج‌روزه «تحرک و جهت‌یابی» را ویژه اعضای بخش نابینایان خود برگزار کرده است.این دوره آموزشی که با مربی‌گری مریم مریانی و به‌صورت رایگان برگزار شد، با هدف ارتقای استقلال اجتماعی و مهارت‌های تردد ایمن در محیط‌های شهری برای روشندلان طراحی شده بود.

معدنی‌پور تصریح کرد: در این کارگاه، شرکت‌کنندگان از طریق آموزش‌های کاربردی و تمرین‌های عملی، با روش‌های تشخیص موانع و مدیریت تردد در محیط‌های مختلف آشنا شدند تا بتوانند حضور فعال‌تری در جامعه داشته باشند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان البرز برگزاری این دست برنامه‌ها در راستای تحقق عدالت فرهنگی و توسعه خدمات تخصصی برای افراد دارای آسیب بینایی خواند و بیان کرد: بخش نابینایان کتابخانه امیرکبیر کرج، با بهره‌گیری از منابع گویا و برنامه‌های آموزشی متنوع، از مراکز پیشرو در ارائه خدمات کتابخانه‌ای به روشندلان استان البرز محسوب می‌شود.

امیررضا خروطی _ تیتر۱

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا