استان البرزسیاسی

فعالیت ادارات البرز با ۵۰ درصد نیرو شد

معاونت توسعه منابع و مدیریت استانداری البرز گفت: فعالیت تمام وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان تا اطلاع ثانوی با حداقل ۵۰ درصد کارکنان به‌ صورت حضوری خواهد بود.

به گزارش گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، بر اساس اطلاعیه معاونت توسعه منابع و مدیریت استانداری البرز، در این ایام، اولویت برخورداری کارکنان از دورکاری به‌ترتیب برای افراد دارای معلولیت، بانوان به‌ویژه بانوان باردار یا دارای فرزند معلول یا فرزند شش ساله و کمتر و همچنین کارکنان دارای بیماری‌های خاص خواهد بود.

در این اطلاعیه آمده, واحدهای پشتیبان ستادی و فنی بانک‌ها با حداقل ۵۰ درصد نیروها فعال خواهند بود و تمامی شعب بانک‌ها در استان البرز، همچنین شعب ارزی و شعب دارای صندوق امانات، فعال بوده و به مردم خدمات ارائه خواهند کرد. مدیران شعب نیز می‌توانند با برنامه‌ریزی دقیق، با حداقل ۵۰ درصد نیروهای شاغل در شعب، روند خدمت‌رسانی را ادامه دهند.

در اطلاعیه مذکور تاکید شده ، واحدهای عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان و شهرداری‌ها، مراکز درمانی، نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی و مدیران روابط عمومی ها از شمول این بخشنامه مستثنی هستند و فعالیت آموزشی مدارس در استان البرز بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش برابر دستورالعمل های اعلامی اقدام می شود .

در این اطلاعیه آمده، تمامی رده‌های مدیریتی استان البرز از شمول این بخشنامه مستثنی بوده و باید در محل کار حضور داشته باشند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا