«قیامت» ۱۱۰ هزار نفری البرز در دفاع از ایران
در پاسخ محکم به دشمنان میهن، اجتماع باشکوه و رزمایش بزرگ ۱۱۰ هزار نفری «جانفدایان البرز» با حضور پرشور، گسترده و یکپارچه اقشار مختلف مردم در استان البرز برگزار شد تا بار دیگر وفاداری، غیرت ملی و آمادگی همهجانبه مردم این خطه برای صیانت از مرزهای ایران اسلامی به نمایش گذاشته شود.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، اجتماع بزرگ و حماسی «جانفدایان ایران» با حضور بیش از ۱۱۰ هزار نفر از شهروندان غیور و ولایتمدار استان البرز به تصویر کشیده شد؛ رزمایشی عظیم و کمنظیر که پیام اقتدار، استکبارستیزی و پیوند ناگسستنی مردم با آرمانهای انقلاب را به رخ جهانیان کشید.
میدان رزمایش در البرز، صحنه خروش ۱۱۰ هزار قلب تپنده و جانبرکف بود که با در دست داشتن پرچمهای مقدس جمهوری اسلامی ایران و سر دادن شعارهای حماسی، عزم راسخ خود را در برابر هرگونه تهدید و دستاندازی به خاک میهن فریاد زدند.
یکی از حاضران در این اجتماع بزرگ در گفتوگو با خبرنگار تیتر۱، با اشاره به انگیزه و روحیه بالای مردمی اظهار داشت: حضور پرشور و پررنگ مردم سرافراز البرز نمادی عینی از اراده جمعی برای دفاع از وجب به وجب خاک پاک وطن و پاسداری از خون پاک رهبر شهیدمان است؛ آمدهایم تا نشان دهیم البرز همواره پیشتاز میدانهای ایثار و شهامت بوده و لحظهای میدان را خالی نخواهد کرد.
همچنین یکی دیگر از جوانان حاضر در رزمایش با تأکید بر لزوم حفظ اقتدار ملی و تداوم مسیر مقاومت تصریح کرد: شرکت در این رزمایش ادای دین به آرمانها، خونخواهی رهبر شهید و پاسخی کوبنده به بدخواهان این سرزمین است؛ ما جان فدایان ایرانیم و تا پای جان پای آرمانهای انقلاب و امنیت کشور ایستادهایم.
اجتماع ۱۱۰ هزار نفری جانفدایان البرز تنها یک نمایش نظامی یا گردهمایی میدانی نبود؛ بلکه حماسهای پرصلابت و قیامتگونه بود که ثابت کرد پایتخت اتحاد و همبستگی اقوام، با تمام توان و در اوج همدلی، جان و توان خویش را وقف سرافرازی ایران اسلامی کرده است.
علی کاکایی _ تیتر۱
انتهای خبر/



