اقتصادی

قیمت نفت صعودی شد

قیمت نفت در معاملات روز پنج‌شنبه بازار جهانی، پس از تجاوز جدید آمریکا به ایران و تجدید نگرانی نسبت به وضعیت عرضه، بیش از یک درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، قیمت نفت خام برنت با ۸۶ سنت معادل ۱.۱ درصد افزایش به ۷۸.۸۸ دلار در هر بشکه رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۵ سنت معادل ۱.۲ درصد افزایش به ۷۴.۳۷ دلار در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص نفت آمریکا و برنت، روز چهارشنبه پس از آغاز تجاوز جدید ارتش آمریکا به ایران، بیش از یک دلار افزایش یافتند.

پیش از آن، این شاخص‌ها پس از تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به حملات جدید علیه ایران، به بالاترین حد خود در بیش از دو هفته گذشته رسیده بودند.

تحلیلگران شرکت مالی «آی ان جی» در یادداشتی برای مشتریان خود نوشتند: «حملات جدید آمریکا به ایران امروز صبح قیمت نفت را افزایش داد و این تشدید تنش، اعتماد به آتش‌بس شکننده را تضعیف کرد.»

بر اساس گزارش رویترز، سوورو سرکار، رئیس تحقیقات انرژی بانک DBS، با انتظار اینکه عدم قطعیت درگیری در کوتاه‌مدت از قیمت‌ها حمایت کند، گفت: با وجود توافق صلح موقت بین واشنگتن و تهران، «خطرات ژئوپلیتیکی قابل توجهی همچنان وجود دارد».

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا