استان البرز

مطالبات گندمکاران تأمین اعتبار می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی از تعیین محل تأمین اعتبار جدیدی برای پرداخت بخشی از مطالبات گندمکاران خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، غلامرضا نوری اظهار داشت: در ادامه خرید تضمینی تاکنون ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تُن گندم به مراکز دولتی تحویل داده شده که ارزش مالی آن ۲۱۵ هزار میلیارد تومان است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: تاکنون حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شده و به زودی بخش دیگری از مطالبات گندمکاران پرداخت می‌شود.

نوری با بیان اینکه پرداخت بهای گندم‌های خریداری شده از کشاورزان با جدیت و با تأکید رئیس‌جمهور در حال پیگیری است، تصریح کرد: در نشستی که دوشنبه با حضور رؤسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، محل جدیدی برای تأمین اعتبار جهت پرداخت بخش دیگری از مطالبات گندمکاران تعیین شد و بر این اساس، به زودی پرداخت جدیدی از این محل انجام خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی بار دیگر تأکید کرد: با پیگیری‌های مستقیم رئیس جمهور در تلاشیم که مطالبات گندمکاران هرچه سریعتر پرداخت شود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا