سیاسی
موضوعات داغ

سناریوی احتمالی آمریکا در جنگ علیه ایران

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: هوشمندی ایران در ضربه زدن به مواضع آمریکائی موجب می‌شود آن‌ها به اهداف خود نرسند در نتیجه نقشه احتمالی آن‌ها قرار دادن نیرو‌های مسلمان عربی را مقابل نظامیان کشور ما است.

حسین‌امیدیان با اشاره به اینکه دشمن در جنگ وارد ضربه زدن به برخی از زیرساخت‌ها شده است، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، گفت: رزمندگان ایران هم بخشی از زیرساخت‌ها و نیرو‌های آمریکائی را هدف قرار داده‌اند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه تجهیزات ارسالی اوکراین هدف قرار گرفت، افزود: هوشمندی جبهه حق بالا است زیرا دشمن اصرار دارد در هدف قرار دادن زیرساخت‌ها، کار را به جائی برساند که ایران علاوه بر پادگان آمریکائی، به عربستان آسیب بزند.

وی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی سعی دارد کشور‌ها را فارغ از حکام آن‌ها در نظر بگیرد، اظهار داشت: حاکمان عربی مسلمانان کشور‌ها را به گروگان گرفته‌اند و رفتنی هستند، این کشور‌ها برای مردمی می‌ماند که مانند بحرین و بخشی از عربستان به ایران علاقه دارند.

امیدیان امارات را به واسطه هویت غیر عربی و مهاجرین‌ یهودی بازوی اصلی اسرائیل در منطقه دانست و تصریح کرد: اگر ایران زیرساخت کشور‌های منطقه را مورد هدف جدی قرار دهد، زمانی که حاکمان توسط ملت‌های بیدار حاکمان برداشته شدند، مودت برقرار می‌شود.

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه دوستی ایران و عراق مصداق این مسأله است، گفت: هوشمندی ایران در ضربه زدن به مواضع آمریکائی موجب می‌شود آن‌ها به اهداف خود نرسند اما ممکن است آمریکا نیرو‌های مسلمان عربی را مقابل نظامیان کشور ما قرار دهد.

وی با تأکید بر اینکه ایران دست برتر را دارد اما هر گروهی در جنگ ضربه بخورد به سود آمریکا و اسرائیل است، افزود: ایران با هوشمندی را کار را جلو برده است و در ادامه ضربات را به گونه‌ای به اسرائیل خواهد زد که رژیم صهیونیستی به فرار از منطقه و جنگ روی بیاورد.

امیدیان با اشاره به اینکه هدف قرار دادن زیرساخت‌ها و نیروی انسانی دشمن بدون آسیب به مردم کشور‌های منطقه، در ادامه اظهار داشت: کسانی که اعتقاد الهی ندارند کشته شدن نیرو برای آن‌ها متفاوت با دیدگاه اسلام است اما شهید برای ما آبرو و ارزش خواهد بود.

وی در خاتمه با تأکید بر اینکه آمریکا به اشراف اطلاعاتی نیرو‌های ایران باور نداشت، تصریح کرد: رزمندگان ایران دست برتر را داشته و نقشه‌های دشمن را خنثی کرده‌اند، دشمن از سایر بخش‌های جبهه مقاومت در منطقه هم در حال ضربه خوردن است.

گلاویژ اصحابی _ تیتر یک

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا