روایت ۵۴ غرفه از توانمندی بانوان؛ از کرج تا آسارا
همزمان با گرامیداشت «روز کرج»، جلوهای از هنر اصیل و توانمندی بومیان این دیار در قالب نمایشگاهی با ۵۴ غرفه به تماشا گذاشته شد. این رویداد که با محوریت معرفی صنایعدستی روستاهای کرج و بخش تاریخی آسارا برگزار شده، فرصتی برای بازنمایی پیوند میان «هویت بومی» و «اقتصاد محلی» است.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»؛ در این نمایشگاه که با استقبال شهروندان کرجی روبرو شده، بانوان هنرمند البرزی با ارائه دستسازههایی که ریشه در سنت و فرهنگ این منطقه دارد، گوشهای از پتانسیلهای اشتغالزایی مبتنی بر هنر را به تصویر کشیدهاند. از صنایعدستی ظریف گرفته تا تولیدات بومی، هر غرفه در این نمایشگاه نه تنها ویترینی برای عرضه محصولات، بلکه روایتی از احیای سنتهای فراموشنشده در دل کلانشهر کرج است.
هدف از برپایی این رویداد در روز کرج، علاوه بر ایجاد شور و نشاط اجتماعی، تقویت اقتصاد خانوادهمحور و حمایت از مشاغل خرد با تکیه بر ظرفیتهای روستایی عنوان شده است. این نمایشگاه تا بیستم مهر ماه میزبان علاقهمندان به فرهنگ و هنر بومی البرز است.
در آستانه گرامیداشت «روز کرج»، ۵۴ غرفه در قلب کلانشهر کرج به ویترینی تمامنما از اصالت، هنر و ظرفیتهای اقتصادیِ روستاهای این دیار و بخش تاریخی آسارا بدل شده است.
تصاویر این رویداد فرهنگی را از قاب دوربین خبرنگار «تیتر۱» مشاهده میکنید.
گلاویژ اصحابی _ تیتر۱
انتهای خبر/




































