سیاسی

ونس تکلیف جنگ با ایران را روشن کرد

معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد که دونالد ترامپ اجازه نخواهد داد تقابل با ایران به جنگی طولانی‌ تبدیل شود.

به گزارش گروه سیاسی شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»، جی‌دی ونس در گفتگو با شبکه خبری فاکس‌نیوز اظهار داشت: ترامپ اجازه نخواهد داد تقابل با ایران به جنگی ابدی تبدیل شود.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفت: ناامیدی شهروندان آمریکایی از «ماجراجویی‌های نظامی» پیشین این کشور در خاورمیانه را درک می‌کند؛ موضوعی که به اختلاف‌نظرهای مستمر در داخل آمریکا درباره هزینه‌های مداخلات نظامی خارجی و پیامدهای آن اشاره دارد.

وی تصریح کرد: انتقاد از این ماجراجویی‌ها به معنای مخالفت با استفاده از ارتش آمریکا در تمامی شرایط نیست.

ونس در ادامه سخنان خود درباره ایران اشاره کرد که دولت ترامپ به مدت هفت ماه است با مسئله ایران درگیر است اما آمریکا طی ۴۷ سال گذشته با مسئله ایران مواجه بوده است.

ایسنا

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا