چند رسانه
موضوعات داغ

ساوجبلاغ غرق در نوای عرفه و عشق حسینی

مراسم پرفیض دعای عرفه با حضور گسترده مردم مؤمن و ولایت‌مدار در گلزار شهدای ینگی‌امام ساوجبلاغ برگزار شد؛ آیینی معنوی که با زمزمه دعا، یاد شهدا و نام حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) همراه بود.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه شبکه خبری تحلیلی «تیتر۱»؛ همزمان با فرارسیدن روز عرفه، مراسم معنوی دعای عرفه در فضایی آکنده از معنویت و دلدادگی در گلزار شهدای ینگی‌امام ساوجبلاغ برگزار شد و مردم با حضور گسترده خود، بار دیگر جلوه‌ای از ارادت به اهل‌بیت(ع) و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش گذاشتند.

در این آیین معنوی، خانواده‌های معظم شهدا، جوانان، بسیجیان و اقشار مختلف مردم گرد هم آمدند تا در جوار مزار شهدا، زمزمه‌های عاشقانه دعای عرفه را با یاد و نام حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) زمزمه کنند.

فضای گلزار شهدا در این مراسم، حال‌وهوایی متفاوت به خود گرفته بود؛ اشک‌هایی که بی‌اختیار بر گونه‌ها جاری می‌شد، نوای دعا که در میان جمعیت طنین انداخته بود و پرچم‌های مزین به نام اهل‌بیت(ع)، صحنه‌هایی از عشق، ایمان و دلدادگی را رقم زد.

حاضران در این مراسم، عرفه را فرصتی برای بازگشت به خویشتن، طلب مغفرت و تجدید عهد با آرمان‌های شهدا و مکتب عاشورا دانستند. بسیاری از مردم نیز با حضور بر مزار شهدا، ضمن قرائت فاتحه و دعا، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشتند.

برگزاری مراسم دعای عرفه در گلزار شهدای ینگی‌امام، بار دیگر نشان داد که پیوند میان فرهنگ عاشورا، معنویت و راه شهدا همچنان در دل مردم زنده و جاری است و نام امام حسین(ع) همچنان محور وحدت و دلدادگی مردم این سرزمین به‌شمار می‌رود.

فیلم دعای پرفیض عرفه در گلزار شهدا را در ادامه مشاهده خواهید کرد.

 

علی کاکائی _ تیتر۱

انتهای خبر/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا